banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 26 mei 2020
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :23-01-2022
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 16-121-2021 : Brent heeft geluk, Neli heeft hem vandaag uit de PS gehaald. Hier mag hij bijkomen van zijn hachelijke PS tijd. 

Intake 30-11-2021: Dit pareltje zat bovenop de hokken en weigerde hier ook af te gaan. Hij bromde wat en had het druk om de omgeving in de gaten te houden. Dan komen er ook nog twee dames op hem af die hem zo graag wilden leren kennen om zijn mooie uiterlijk. Na wat geduld en een gezellig praatje was Brent er toch wel over uit dat de dames het goed met hem voor hadden, en liefde gaat door de maag, de worstjes smaakte hem prima. Het is dus zaak om Brent met veel geduld, liefde en aandacht zijn vertrouwen in de mens terug te geven. Brent zal altijd te herkennen zijn aan de blauwe kleur in zijn tongetje. Wij hebben alle vertrouwen in Brent, toch raden we het af om hem bij kleine kindertjes te plaatsen, daar we zijn afkomst niet weten.

Deze hond (9045) verblijft in gemeenteasiel Calarasi. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
26 mei 2020

Video