banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 19 april 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 22
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :20-01-2022
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 02-01-2022: Neza verblijft sinds 18 december 2021 in de opvang in Nederland. Het gastgezin vertelt:

Neza is een lief en sociaal hondje. Ze is ook een kleine kroelkont en krijgt graag aandacht.
Ze eet en drinkt goed en aan haar zindelijkheid wordt gewerkt. Dat gaat de goede kant op.

Neza kan al goed aan de lijn lopen maar wil wel graag overal snuffelen. Naar buiten gaan vindt ze nog spannend. Bij het geluid van verkeer of onverwachte harde geluiden kan ze schrikken. Grotere honden vindt ze ook nog wel eng.

Neza verblijft in een gastgezin met 2 andere hondjes waar ze gelijk gek mee was. Ze speelt veel met ze en heeft ook de behoefte om dicht tegen ze aan te kruipen op de bank of in de (open) bench. Het is van af het begin heel duidelijk dat Neza behoefte heeft aan een hondenmaatje. Ze wordt dan ook geplaatst bij mensen waar al een ander lief klein hondje aanwezig is dat ook sociaal is en van spelen houdt.

Neza kan al even alleen blijven mits er een ander hondje aanwezig is. Ze slaapt 's nachts beneden in de woonkamer met de andere hondjes. Dat gaat prima, ze sloopt niets.

Hoe Neza met katten is weten wij niet, buiten vindt ze katten wel interessant.
Visite vindt Neza spannend, ze blaft als de bel gaat maar als ze binnenkomen en ze mag rustig snuffelen is het oké.
Neza zou eventueel in een gezin kunnen met kinderen boven de 10 jaar die de rust van een hondje respecteren en weten hoe ze met een hondje om moeten gaan.
Autorijden is nog spannend en moet rustig opgebouwd worden.

Neza is slim en gek op spelletjes, het zou fijn zijn als haar nieuwe baasje met haar op cursus wil gaan.

Wij zoeken voor Neza iemand die voldoende tijd heeft. Woonachtig in een niet al te drukke buurt. Mensen met wat ervaring die haar verder kunnen begeleiden. En waar al een lief, klein en speels hondje aanwezig is als maatje voor Neza.

Als jij denkt dat je aan de behoeften van deze kleine knappe prinses met haar aandoenlijke centenbakkie kan voldoen, dan wil ze graag bij jou haar nieuwe mandje betreden of gezellig op de bank komen liggen.

 

Neza is op 18 december in Nederland aangekomen, ze mag bij haar

Update 18-12-2021 : Neza is op 18 december in Nederland aangekomen, ze mag bij haar gastgezin lekker bijkomen tot er zich een echt eigen baasje aanmeldt. Verdere info van het gastgezin volgt snel.

Intake 04-11-2021 : Bij de sterilisatiecampagne van 19 September 2021 werden er twee dametjes gebracht om te steriliseren. De twee werden gebracht door een meneer, bij wie de twee waren komen aanlopen en in de tuin verbleven. Deze meneer had al meerdere honden en vond het een prima idee de twee te laten steriliseren en af te staan aan Neli, zodat ze kans op adoptie in Nederland zouden krijgen. Neza en Peky zijn zeer vriendelijke meisjes die graag spelen kunnen prima in een gezin geplaatst worden.

 

 

Details

Geboortedatum (geschat)
19 april 2021

Video

Video

Video

Video