banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 april 2019
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 35
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :17-08-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 30-07-2021: Het DAN-team heeft Daisy bezocht. Daisy leek wat onzekerder te zijn  geworden. Toen ze uit haar kennel kwam, kroop ze over de grond. Gelukkig ontdooide ze wat en konden we zelfs even met haar aan de riem lopen, knap meisje! Daisy is een schat van een hondje, mooi maatje, ze zal haar nieuwe baasje niet teleurstellen.

Bij wie mag Daisy haar knuffels krijgen? 

Update 19-05-2021: Daisy ontpopt zich als een enthousiaste lovebug. Ze houdt enorm van mensen en aandacht, en haalt al haar clown-moves uit de kast. (Kleine kanttekening: sommige honden hebben zo'n sterke behoefte aan liefde dat ze de aandacht van mensen liever niet willen delen. Daisy lijkt daar nu geen last van te hebben, maar het is goed om in de gaten te houden dat dat zo blijft.) Ze is heel bang voor harde geluiden en onweer, dan doet ze alles om te kunnen ontsnappen. Extra goed letten op ontnappingsmogelijkheden dus, zodat ze ook in Nederland veilig blijft!
Daisy is een lowrider, bijna helemaal in proportie, met iets kortere pootjes. Mocht u op zoek zijn naar meer entertainment in uw leven: Daisy is uw bron.

Intake 11-04-2021: Daisy is een schoolvoorbeeld van de veerkracht van honden. Net aangekomen in het pension uit gemeente-asiel Bragadiru, en ze is nu al aan het knuffelen met de pensionhouders en gaat klaarliggen om over haar buik geaaid te worden. Elke Roemeense asielhond zal moeten wennen aan een leven als huishond en bij moeten komen van de reis naar Nederland, maar we zien Daisy heel goed passen in het gezinsleven. Daisy heeft in ieder geval een ideaal maatje, niet te groot, en toch een echt hondje.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 april 2019

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video