banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 19 oktober 2019
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :12-08-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 29-07-2021: Tano is bezocht door het DAN-team. Het prachtige hond is één en al vriendelijkheid. Hij genoot van het bezoek (en al het lekkers). Tano zal veel beweging nodig hebben, het is een energieke hond.

Update 19-05-2021: Chille Tano ziet er steeds gezonder uit! Een caramelkleurige zomervacht komt onder het winterdons tevoorschijn, hij geniet van het warmere weer. Een grote, kalme beer met een hoop liefde te geven. Staat zijn mand bij u klaar?

Update 10-05-2021: Tano is een week geleden naar het pension overgebracht. Ook daar voelt hij zich thuis, maakt nieuwe vrienden. Autorijden vindt Tano prima. Tano is zo ver dat hij naar Nederland kan afreizen, niets staat hem meer in de weg. Hij zal blij zijn met een eigen baasje.

Update 27-04-2021: Op de X-ray van Tano was te zien dat er twee kleine stukjes ijzer in zijn poot zat, 1 in een spier en 1 in een bot, zeer waarschijnlijk is er op hem geschoten in het verleden. Tano is geopereerd en de stukjes ijzer zijn eruit gehaald.

Update 24-04-2021: Tano verblijft nog in de kliniek, omdat in het pension waar hij naar toe zou gaan kennelhoest heerst. Volgende week wordt er nog een X-ray gemaakt van zijn achterpoot, omdat hij af en toe iets laat zien dat hij last heeft van dat pootje. Tevens wordt zijn bloed onderzocht omdat hij nog niet aankomt in gewicht.

Update 13-04-2021: Tano is vandaag door de dierenarts gecastreerd, ontwormd, gechipt en heeft de eerste enting gehad. Hij was zo lief dat de dierenarts geen assistentie nodig had. Tano speelt lief met de andere honden van de kliniek. 

Intake 07-04-2021: Tano werd op straat aangetroffen in regio Tulcea. Hij zat verstrikt in een stuk gaas. Zijn poot was dik en zijn neus had een lelijke wond. De oren van Tano zijn afgesneden, een teken in Roemenië dat ze gevaarlijk horen te zijn, maar Tano is erg lief. Daarom waarschijnlijk gedumpt, niet geschikt voor de waak. Niemand kende deze hond, een kennis van Roxana vroeg om hulp. Roxy heeft Tano naar Boekarest laten komen om Tano na te laten kijken. De wond op de neus van Tano hoeft niet geopereerd, hij heeft antibiotica en dat slaat goed aan. Tano is erg mager, waarschijnlijk al lang niet meer gegeten.  

Details

Geboortedatum (geschat)
19 oktober 2019

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video