banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 mei 2020
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :05-06-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 03-06-2021: Shira verblijft nu een aantal weken in een gastgezin in Nederland.
In het begin was ze wat angstig en moest ze erg wennen aan alles. Inmiddels gaat ze al met stapjes vooruit en heeft al veel meer vertrouwen. 
Ze is een erg lief en rustig meisje met een zacht karakter. Shira reageert lief op kinderen. Ze zou met kinderen kunnen vanaf 6 jaar die honden gewend zijn. 
In het gastgezin kan ze goed overweg met de aanwezige hond en kat. Dat gaat prima samen. 

Shira vindt het fijn om aandacht te krijgen. Bij vreemde mensen of honden kijkt ze wel even de kat uit de boom. 
Ze is mee naar de trimmer geweest. Dat vond ze wel spannend maar liet braaf alles toe.
Shira kan even alleen thuis blijven al is het in het gastgezin wel samen met een andere hond. 

Ze is zindelijk en loopt goed aan de lijn. Ze vindt wandelen fijn maar nog wel wat spannend. Andere honden die ze buiten tegenkomt vindt ze wel leuk, ze wil dan graag spelen maar durft nog niet zo goed. Ze moet nog een beetje loskomen. 
Voor dit lieve nog jonge meiske zoeken wij een liefdevol maar niet al te druk thuis in een rustige omgeving. Eventueel met een lief passend hondenmaatje. Iemand die genoeg tijd voor haar heeft, geduldig is en haar verder wil begeleiden. 
Dit kleine juweeltje verdient een gouden mandje. 

Update 25-04-2021: Shira is op 24-04-2021 in Nederland aangekomen, ze mag heerlijk bij een gastgezin bijkomen van de lange reis, ze was bij aankomst nog erg beduusd. verdere info volgt snel.

Intake 28-03-2021: Shira woonde bij de buren van Neli, aan de ketting tussen de schapen en geiten. Haar hok was een oude koelkastverpakking. De buren hadden haar sinds ze een jonge pup was, maar Neli was degene die haar water, eten en stro voor in haar hok gaf. Ze is nu 10 maanden oud, is gevaccineerd, gesteriliseerd en klaar voor haar eigen huis - om nooit meer aan een ketting te hoeven liggen of buiten te hoeven slapen. Alleen nog maar warme mandjes en liefde!

Shira is een erg lieve hond, speelt graag met de andere honden in het asiel. Ze heeft een ruistig karakter. 

Details

Geboortedatum (geschat)
28 mei 2020

Video

Video

Video

Video