banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 februari 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-03-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Intake 28-02-2021: Palma werd uitgeput, vel over been en met een tumor van grapefruit-formaat op haar buik aangetroffen. Degene die haar vond nam haar mee naar huis, voerde en verzorgde haar, en toen ze wat hersteld was gingen ze naar de dierenarts om de tumor te laten verwijderen. Daar kwamen ze erachter dat ze gechipt was - dus ze had een baasje! Gelukkig voor Palma was de chip niet geregistreerd, nu krijgt ze een kans op een veel beter leven. 
Omdat de andere honden van de meneer die Palma had gevonden haar niet accepteren, zoekt hij een ander thuis voor haar. Zo kwam Palma bij Neli terecht. In het begin was ze bang voor al het geblaf in het asiel, maar langzaam ontdekte ze dat haar kennelgenoten haar accepteerden en kon ze ontspannen. Inmiddels is deze dame uitgegroeid tot een majestueuze schoonheid, en is ze na al die hordes klaar voor haar forever home.
Palma zou prima passen in een jong gezin met kinderen, ze is een energieke hond die veel beweging nodig heeft. Palma kan goed met kinderen overweg.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 februari 2017

Video