banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 06 januari 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :20-04-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 06-04-2021: Lot verblijft nu ruim een week in het gastgezin. Ze is een blij hondje dat graag knuffelt en bij je komt. Ze vindt het heerlijk om 's avonds bij je op de bank te liggen.

Thuis is ze relaxed en zeker. Ze speelt graag met een flosje, maar vindt het ook prima om lekker even te luieren in een mand of op haar eigen plek.
Buiten is ze nog wat onzeker, zeker op onbekend terrein waar veel gebeurt: luidruchtige kinderen, honden die opeens op haar afschieten, verkeer etc vindt ze nog wel spannend. Ze kan al goed aan de riem lopen.
Lot kan heel goed opschieten met de  honden in het gastgezin, vooral de kleinste daagt ze graag uit. Ze speelt ook graag samen met de hondjes in de tuin. Hoe ze met katten is dat weten wij niet.
Lot heeft behoefte aan een duidelijke dagstructuur; geef je dat niet dan kan ze moeilijk rust vinden. Af en toe is het goed even een time-out in te lassen. Dan gaat ze in de bench en ligt ze heerlijk op haar kussen te slapen.
Lot past goed bij een gezin met oudere kinderen. Een andere stabiele hond in het gezin is wel een pré. Wij zoeken voor Lot ervaren baasjes die haar verder kunnen begeleiden en genoeg tijd voor haar hebben. 
 
Waar staat haar mandje?

Update 28-03-2021: Lot is op 27 maart in Nederland aangekomen, ze mag in een gastgezin even bijkomen en wachten op haar eigen baasje. Verdere info volgt snel. 

Intake 26-02-2021: We hebben de loterij gewonnen met Lotje: het was de bedoeling dat een andere hond mee zou gaan uit het gemeente-asiel, maar die was al op weg naar Engeland. In plaats daarvan kregen we deze dame, en ze is 100% pure LIEFDE. Okay, en misschien deels noedel. Alles wat ze wil is je handen vasthouden en knuffelen. We grapten al dat we een hyena hadden meegekregen, maar de enige overeenkomst is haar prachtige streepjesvacht - Lot is gebouwd om lief te hebben. Ze mocht even bijkomen van haar verblijf in het gemeente-asiel, en nu is ze op zoek naar haar soulmate.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 januari 2018

Video

Video

Video

Video

Video