banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 30 november 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 32
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :10-02-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 11-02-2021: Dit is wat het gastgezin vertelt:
Puffy is nu 2 weken in het gastgezin.
Hij moest in het begin zijn draai zien te vinden maar het gaat al best goed.
Puffy is een hondje dat even de tijd nodig heeft om te wennen en het vertrouwen te krijgen. We zoeken dan ook een geduldig baasje dat hem begrijpt en hem de tijd daar voor geeft. Als dat vertrouwen er is dan kan je hem oppakken en komt hij graag bij/naast je liggen. Puffy vindt het fijn om aandacht te krijgen en geaaid te worden. 
Spelen vindt hij ook leuk als je hem een beetje uitdaagt met bijvoorbeeld een knuffeltje. 
Puffy vindt het soms nog moeilijk als het opvangbaasje uit het zicht verdwijnt, dan blaft hij even. Maar het gaat steeds beter.
Puffy is een actief hondje dat van wandelen houdt. Hij vindt het heerlijk om buiten alles te bekijken en te besnuffelen. Genoeg te beleven. Buiten reageert hij goed op andere honden, of ze moeten echt heel groot zijn dan vindt Puf ze wel een beetje spannend. Maar hij herstelt zich snel. 
Met de hondjes in het gastgezin gaat het prima samen. De kat vindt hij iets te interessant en wil er steeds achter aan jagen. Het is dus niet verstandig om hem bij katten te plaatsen. Dat is geen goede combinatie.
Puffy slaapt 's nachts in de bench en vindt dat prima. Hij is dan rustig.
Alleen thuis blijven moet nog opgebouwd worden.
Puffy is zindelijk en sloopt niets in huis.
Wij zoeken voor hem iemand die veel tijd voor hem heeft, zodat hij niet te lang alleen is. Hem geduldig kan begeleiden. Een rustig huishouden zonder drukte en kinderen. Welk lief en geduldig baasje geeft dit kleine ventje een liefdevol forever thuisje? 

Update : We zoeken voor Puffy een mooi passend adres. Puffy zit bij een gastgezin om te zien het beste plekje voor hem zou zijn. Het gastgezin zal spoedig een update van Puffy geven.

Intake 28-12-2020: Puffy werd gevonden in een park, vies en vooral heel harig, met zijn riem nog om. Zijn naam was het toppunt van toepasselijk, maar na een welverdiende was- en knipbeurt kwam daar een spierwitte Adonis tevoorschijn: klaar voor zijn tandpastareclame en bellyrubs. Wie wil hem de rest van zijn leven de liefde en skritchies geven waar hij voor gemaakt is?

Details

Geboortedatum (geschat)
30 november 2013

Video

Video

Video

Video