banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum :
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-03-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 17-03-2021: Dit is wat het gastgezin over Francien zegt:
Francien is nu ruim een maand bij het gastgezin en geniet met volle teugen van haar nieuwe leven. Ze is al zindelijk. Ze komt vaak knuffels halen maar is soms nog wat schuchter en voorzichtig daarin.
Ze kan goed opschieten met de andere honden in het gastgezin. Ze heeft een stabiel en niet dominant hondenmaatje nodig waar ze mee kan spelen en samen mee thuis kan blijven. Ze kan op dit moment maximaal 3 uur alleen blijven.
Francien is niet echt waaks en heeft geen jachtinstinct. Bezoek vindt ze niet eng, ze gaat rustig liggen. Francien heeft tijd en geduld nodig om een vertrouwensband op te bouwen.
Een grote, goed omheinde tuin is voor deze vrolijke meid echt noodzakelijk. Ze wil graag lekker buiten zijn in de tuin en sprintjes trekken, dat doet ze het liefst.

Update 23-01-2021: Francien is vandaag in Nederland aangekomen. Verdere informatie volgt snel.

Update 05-09-2020: Het DAN-team heeft flink de tijd genomen voor Francien, dit heeft dit verlegen meisje ontzettend nodig. Francien komt absoluut niet spontaan naar je toe. Wat heeft ze veel meegemaakt, maar wat is het een mooi en o zo lief meisje. Na veel lieve woordjes en heel veel rustig aaien, ontspande Francien wel een beetje, maar wat heeft ze een lange weg te gaan. Een vereiste is toch echt heel ervaren mensen, die Francien op haar tempo de wereld willen laten zien.

Update 16-01-2020: Het gaat niet zo goed met Francien in het pension. We waren verbaasd te zien dat anderhalve maand geleden Francien nog een vrolijke snuiter was. Nu wist ze niet hoe snel ze zich moest verstoppen en zich onzichtbaar maken voor de mensen. Het zou heel goed zijn voor Francien als ze snel het pension uit kan en haar socialisatie kan beginnen. Uiteraard wel bij ervaren mensen die de tijd en veel geduld hebben om Francien wegwijs te maken. 

Intake 01-12-2019: Francien zat in de ps in Barlad. We kregen een noodoproep van een rescuer uit Barlad of we konden helpen, want alle honden zouden eerdaags geruimd worden. We konden 8 honden uitzoeken, omdat er 8 plekken waren leeggekomen in twee pensions waar we honden plaatsen. 

Op de foto's is het (nog) niet te zien, maar dit hondje is een vrolijk meisje. Ze was meteen een favoriet, ook nog erg jong. Wat een fantastisch schatje is dit. We waren het dan ook snel eens. Goedlachse Francien moest mee. 

Francien is overgebracht naar het pension Pets&Friends in Boekarest, waar ons team haar rond 12 december zal evalueren.

Video

Video

Video

Video

Video

Video