banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 maart 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :03-01-2020
Datum geadopteerd :21 december 2020

Informatie

Update 03-112-2020 : Caro is op 28 november in Nederland aangekomen en mag op haar opvangadres wachten op haar ware baasje. Dit is wat het opvangadres over Caro vertelt : Caro is een middenmaat hond die haar blijdschap wel wil tonen, maar nog moet wennen aan andere honden die iets brutaler zijn in het vragen om aandacht. Ze vindt het heerlijk om bij je te liggen en om geknuffeld te worden. Binnen is het nog een rustige hond maar ze probeert al meer te spelen als zij alleen met mij is en ze went al snel aan het huiselijk leven. Buiten loopt Caro al prima mee aan het tuig, heeft plezier in het wandelen, is niet bang voor pony's en voor het landelijk verkeer. Caro is zindelijk, kan wel even alleen zijn, gaat goed om met de andere honden en is niet waaks.

Update 29-10-2020 : Caro (en Buran) zijn vandaag uit de PS Calarasi gehaald en naar pension Chiajna gebracht. Aangezien de komende maanden erg onzeker zijn ivm Corona en Lockdown, zijn de hondjes beter af in het pension als in de PS. Caro vond het in ieder geval heerlijk om in "grandma" haar armen te hangen, heerlijk persoonlijke aandacht. Nu hopen dat ze snel dooe een eigen baasje gezien zal worden.

Update 13-12-2019: Caro was wat afwachtender als de vorige keer, nog wel altijd geïnteresseerd in wat deze mensen kwamen doen. Haar staart kwispelt constant, ze is ook niet bang om je aan te kijken, toch vindt ze het allemaal spannend. Caro zal wat geduld en veel aandacht nodig hebben om het vertrouwen in de mens terug te krijgen, maar wat zal ze trouw worden.

Intake 04-10-2019: Dit bescheiden meisje was zo bescheiden, dat we haar amper hebben gefotografeerd. Ze verdween ongemerkt weer naar de achtergrond. Caro is zachtaardig, komt stilletjes bij je staan. Haar ogen verraden ongeloof van wat haar is overkomen, waarom ze naar de Public Shelter is gebracht. Met geduld en liefde zal Caro weer in het leven gaan geloven.

Kunt u het vertrouwen weer bij Caro terugwinnen, ze zal een trouw maatje worden.

Deze hond (7318) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 maart 2017

Video

Video