banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 06 september 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-03-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 16-01-2020: Het gaat niet zo goed met Birgit, waarschijnlijk kan ze de drukte van Neli's asiel niet handelen. We zoeken voor Birgit een rustig thuis, dit zal haar goed doen en zal ze haar aanhankelijkheid weer tonen.

Update 02-01-2020: Neli heeft Birgit uit de PS gehaald, nu kan ze lekker bijkomen, krijgt beter voer, medische verzorging mocht dit nodig zijn. Nu hopen dat er snel een baasje voor Birgit valt, ze heeft zo'n lief karakter!

Update 13-12-2019: Birgit is vandaag gesteriliseerd, helaas kon ze niet gelijk met ons team mee om naar Neli te gaan. Maar Neli staat te trappelen om Birgit op te halen uit de ps en dit gebeurd één deze dagen. 

Intake 06-09-2019: Birgit is een bescheiden meisje, erg zachtaardig. Ze kwam gezellig bij ons zitten en het liefst ging ze gelijk met ons mee. Birgit zal een waar maatje worden van haar nieuwe baasje, een mensgericht hondje. Dit statige meisje voelde zich niet fijn in het Public Shelter, we hopen dat ze snel naar Nederland mag vliegen.

Laat u haar overkomen met de blauwe vogel?

Deze hond (7140) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 september 2014

Video

Video

Video

Video

Video