banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 12 september 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 57
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :29-10-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 06-09-2019: Boaz is bijzonder mooi geworden, als een statige hond. Hij was wel nog wat terughoudend, maar toch ook nieuwsgierig naar "wie die mensen toch waren met die lekkere stukjes worst". Boaz is een rustige vriendelijke jongen, die wel nog een hoop moet leren, maar wat zou het mooi zijn als er iemand hem dit avontuur gaat geven.

Intake 14-06-2019: Boaz is nog een pup die nog zal groeien. Hij wordt hoogstwaarschijnlijk nog groter, hij wordt dus een beste jongen. Volgens sommige "een echte hond". 

Boaz is een lieve, onderdanige hond. Hij is mooi getekend en zijn haren staan alle kanten op, behalve de juiste. Wat Boaz al niet zou doen voor een echte kambeurt. 

Boaz had een kapotte bovenlip toen we hem troffen. Schijnbaar was hij gebeten door een andere hond uit zijn kennel. Helaas gebeurt dit vaker in een dodingsstation en is geen enkele hond zijn leven zeker, zeker pups niet. We kunnen alleen maar hopen dat Boaz snel eruit mag. 

Boaz heeft ons ingefluisterd dat, als een menspersoon hem eruit haalt, hij zal laten zien dat hij een geweldige huisvriend kan zijn. En wij geloven hem op zijn woord. 

Deze hond (7108) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
12 september 2018

Video

Video