banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 25 december 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-05-2019
Datum geadopteerd :08 maart 2020

Informatie

Intake 18-05-2019: Haaiiii allemaal. Ik ben Kris en ik ben vernoemd naar een bekende meneer met een lange witte baard, die in die koude maand cadeautjes rondbrengt  en zich schijnbaar door schoorstenen wurmt. 
Vorig jaar voor kerstmis werd ik gevonden door een hele lieve mevrouw, genaamd Dana. Ik volgde haar toen ze haar hond uitliet. Ik had me bedacht dat als ik haar bleef achtervolgen dat ze me dan wel zou meenemen. En dat deed ze. Wat een geluk was dat. 
 
Dana zegt dat ik een vriendelijk en schattig hondje bent. Een mini herdermixje. Ik houd van mensen en andere honden, maar ze moeten niet ravotten met mijn eten, dan kan ik een beetje bazig worden. Ik word het liefst met rust gelaten als ik eet. 
 
Oja, ik vind katten héél erg leuk, maar dan ook héél erg. Vooral om ze op de hielen te zitten en kijken wie wie het eerst opeet. Ik zou wel met katten willen samenwonen, maar Dana zegt dat katten dit niet leuk gaan vinden, dus we dit niet moeten gaan doen. 
 
Dana zegt dat ik binnenkort gesteriliseerd wordt. Het klinkt als een lekker hapje, maar ik ben er niet zo van overtuigd dat het dat ook is. Hoe ze hierover praat, daar krijg ik een beetje argwaan van. Volgens mij moet het gebeuren en ga ik dit niet zo leuk vinden. Ik hoop dat er toch wat vlees aan zit, als ik dat krijg, of tenminste achteraf. 
 
Ik let goed op mijn lijn. Ik hoorde dat in Nederland veel huismaatjes geen maatje 36 hebben, maar ik wil dit wel behouden. Ik zit netjes op de 15 kilo en 1 kilo erbij vind ik wel oké. 1 kilo hondenworstjes in mijn maag kan ik wel hebben. 
 
Dus...zie je het zitten met mij als partner in crime. Ik behoor tot de creme de la creme van Roemenië. Het liefst word ik snel creme de la bankhanger in Nederland. En zal ik voor altijd uw huis beschermen tegen mannetjes die door schoorstenen binnenglippen. 

Details

Geboortedatum (geschat)
25 december 2017

Video

Video

Video