banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 08 augustus 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-05-2019
Datum geadopteerd :19 mei 2019

Informatie

Intake 16-02-2019: Er was eens een kerel genaamd Django. Hij leefde als een gewone jongen, bij een gewoon gezin. Maar op een dag kwam Django erachter dat hij een supergave had. En met deze gave redde hij een prinses uit de handen van een gemenerik genaamd Kroko Dil. Helaas verloor Django een oog tijdens deze rescue missie en gaat hij nu door het leven als One Eyed Django. In de nachtelijke uren maakt hij de Roemeense straten veilig, overdags zorgt hij ervoor dat zijn vrienden in de ps veilig blijven. 

Django is een heerlijke moedige hond. Compleet met cape met een grote D erop (optioneel). Django is een tikkeltje afwachtend, je moet tenslotte even goed opletten met wat voor vlees je in de kuip hebt. Voor Django voldoet een lekker hamburgertje overigens goed. 

Django heeft een menspersoon besteld waar hij zichzelf mag zijn, compleet incompleet. Maar daar heeft niemand last van, Django al helemaal niet. 

Deze hond (6768) verblijft in gemeenteasiel Calarasi. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
08 augustus 2017

Video