banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 11 mei 2011
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 35
Schofthoogte
Toegevoegd :16-11-2018
Datum geadopteerd :11 mei 2011

Informatie

Intake 16-11-2018: Stormy is het meest menslievende pekingneesachtige mannetje ooit. Er was eens een tijd dat hij een baasje had, maar die verliet hem en Stormy belandde op straat. Op een dag ontmoette Stormy een aantal herders die hem aanvielen en bijna verscheurden. Hij werd met spoed naar de dierenarts gebracht en verbleef daar een maand. Hij werd geopereerd en gelukkig werd zijn oog gered. Ondankt wat hij meegemaakt heeft, is hij nog steeds prima met andere honden en verblijft hij al enige tijd bij Claudia Dumitru en Robert in huis, waar ook een Duitse herder verblijft. 

Voor Stormy zoeken we een huis waar hij met pension kan. Waar hij niks hoeft, maar wel mag. In dit huis kan een klein teefje wonen of Stormy is de enige hond in huis. Stormy plaatsen bij andere (dominante) reuen is niet verstandig, want dat bracht hem juist in de problemen met de herders. 

Stormy is een echte mensenhond. Hij is fan van mensen, hij houdt van ze. Hij gaat voor het vuur voor zijn baasje. Knuffelen is zijn talent en zijn hobby. 

Stormy vraagt niet voor veel, alleen wat rust en kalmte om zich heen. Een fijn mandje, een warme kachel, voer en liefde. Wie kan hem dit bieden?

 

Details

Geboortedatum (geschat)
11 mei 2011