banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 12 februari 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :22-10-2019
Datum geadopteerd :13 december 2019

Informatie

Update 26-09-2019: Sam is nog net die leuke gezellige lieve pluizenbol als een half jaar terug. Hij deed goed zijn best om door ons gezien en aangehaald te worden. Hij zou een fantastische huishond zijn, als iemand hem de kans zou geven. Samen met zijn grote vriendin Sunny wacht hij op wat komen gaat. 

Update 14-03-2019: Wat een feestje om Sam weer te bezoeken, en Sam was ook weer helemaal blij, zoals hij altijd is. Hij was weer zo energiek, enthousiast, voor ons een compleet raadsel waarom nog niemand op hem gevallen is. Deze leuke hond is bijzonder geschikt voor een sportief gezin die veel met Sam gaat ondernemen.

Intake 26-10-2018: Bent u opzoek naar een enthousiaste blije hond, dan moet u voor Sam kiezen. Hij rent, wil spelen, hij kwispelt of zijn leven ervan af hangt, is gek op aangehaald te worden. Sam zit in een pension, waar Dana Constantin hem naar toe gebracht heeft, zodat hij niet in aanraking komt met de gevaren van de straat.

De historie van Sam vertelt door Dana: Ik heb hem in 2015 uit het openbare asiel in Oltenita gehaald en hij is sindsdien in het opvangcentrum geweest. Hij is nu ongeveer 5 jaar oud. Hij is een zeer positieve hond, leuk voor andere honden, enthousiast, energiek, speels, grappig. Groot formaat (35-38 kg) en een springer (althans in de omstandigheden van het asiel reageert hij erg enthousiast op mensen, hij gedraagt ​​zich suf en springerig), dus naar mijn mening zou een klein kind problemen hebben om zijn grootte aan te kunnen.

Sam is in december 2018 getest op meerdere ziekten: 4DX, Brucella en Leishmania, hij is schoon voor alle ziekten, behalve voor brucella, hij was licht positief.

Zoekt u een baasgerichte hond?

Details

Geboortedatum (geschat)
12 februari 2014

Video

Video

Video

Video

Video