banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 05 juli 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :11-07-2018
Datum geadopteerd :05 juli 2017

Informatie

Intake 07-07-2018: Bowie is vernoemd door David Bowie. Hij heeft net als David een blauw en bruin oog en het staat hem schitterend. 

Bowie heeft een beetje een uniek uiterlijk. Duidelijk is te zien dat hij afstamt van een husky, maar een husky zoals Bowie is er maar één van. 

Bowie verblijft in een klein ps in Boekarest. Dit was de allereerste ps van Boekarest en die gaat nu sluiten. Er zitten nog maar een klein aantal honden in dat asiel, waarvan een aantal bemiddelt kunnen worden. Bowie is daar één van, en wat een geluk is dat voor deze man. 

Bowie is een leuke enthousiaste hond. We zijn ervan overtuigd dat met het juiste baasje Bowie zeker is om te toveren tot een fijne huishond. Uiteraard zijn niet alle mensen geschikt voor een Roemeen of een husky. Lees u aub eerst in op beide. Voor Bowie is het van belang dat hij in een huis met een tuin terecht komt. 

Deze hond verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
05 juli 2017

Video