banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 02 januari 2009
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 80
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :10 oktober 2017

Informatie

Intake 03-01-2017: Deze grote vriendelijke reus is Nero. Nero werd van een bedrijfsterrein afgeplukt waar hij de waakhond behoorde te zijn. Maar Raluca en Nero werden meteen grote vrienden. Ze kwam erachter dat Nero een baasje had gehad, maar deze hem niet meer wilde dus Nero achterliet op het terrein.

Nero is een grote man, 80 centimeters hoor. Maar des te meer om van te houden, want hij is echt een hond om van te houden. En echte knuffelbeer. We denken dat Nero een Roemeense herdermix is. Toen Raluca Nero vond bleek hij een ernstige blaasinfecties te hebben en daar is Nero voor onder behandeling. Nero wordt binnenkort gevaccineerd en gesteriliseerd. En dan is hij klaar om naar Nederland af te reizen.

Nero houdt van mensen: alle mensen. Hij is vriendelijk en heeft een gouden karakter. Hij is prima met andere honden (zolang deze hem niet opjutten) en met katten wordt hij nog getest. Nero heeft een zwak voor puppies. Algemeen is het een wat ouderen, rustige hond met een hart van goud. Elk baasjes mag in zijn of haar handen knijpen met zo'n schat.

Details

Geboortedatum (geschat)
02 januari 2009