banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 06 augustus 2010
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 6 september 2015: De socialisatie van Hope is in volle gang, kleine stapjes vooruit. Ze wordt nu buiten het asiel op een naastgelegen terrein "uitgelaten". Ze blijft het spannend vinden. De herkenning van Roxana was verbazend, ze was zo blij haar te zien. Hope liep netjes mee aan de riem met Linda, die dit keer een bezoek bracht aan Roemeniƫ, ook de aandacht krijgen van iemand anders was voor Hope weer een stapje dichterbij een plekje in Nederland.

Update 31 augutus 2015: Hope wordt zo graag een thuis gegund, dat ze in Red Panda bezig zijn Hope te leren aan de riem te lopen. Maar Hope is er nog lang niet, ze loopt op bekend terrein, zal heel moeilijk zijn als ze naar Nederland komt. Voor Hope is er veel geduld, liefde en tijd nodig om haar een beetje te socialiseren.

Update 07-05-2015: Hope is een lieve hond. Hope is van ver gekomen. De dames van Red Panda hebben veel getraind met Hope, maar nu staat Hope haar training stil. Hope zal pas verder kunnen met leren als ze in een huis met mensen kan wonen en daar kan wennen en getraind worden..

Wie geeft Hope een kans?

Update 14 december 2013 : Hope wilde niet haar nachtkennel uitkomen, omdat er gewerkt werd in de kennels ernaast. Hope is uit haar kennel getild en naar buiten gebracht. Bianca heeft Hope voorzichtig kunnen aaien, dit mooie meisje was wel erg bang voor Ton, helaas is Hope nog steeds erg terughoudend.

Update 18 september 2013: Hope kan niet worden geaaid door vreemden, ze is te bang. Ze vlucht haar nachthok in. Haar verzorgers kunnen haar wel aanraken, optillen en knuffelen. Het vraagt van haar toekomstige baasjes enorm veel geduld om Hope te bereiken. Toch hopen we echt dat er mensen zijn die deze bijzondere hond willen en kunnen adopteren. Hope steelt harten met haar mooie grote ogen...

Haar baasjes moeten de tijd hebben, groot geduld, en een afgesloten grote tuin. De eerste tijd zal Hope niet aan de riem kunnen lopen.

Hope wordt niet bij kinderen geplaatst.

Update 1 juli 2013 : Het nog steeds met stapjes vooruit met Hope, ze leert te genieten van het leven. Ze gaat rust uitstralen bij bekenden en ligt graag in het zonnetje.

Update 9 juni 2013 : Raluca is weer op bezoek geweest bij dit mooie meisje, Hope gaat met sprongen vooruit en is blij om bij mensen te zijn, uiteraard heeft ze nog enorm veel te leren en dat zal met heel veel geduld, begrip en liefde moeten begeleid worden. Hope is nog enorm kwetsbaar, zij zal dus ook niet bij jonge kinderen geplaatst worden.

Update 8 juni 2013 : Hope gaat nog steeds vooruit, maar is nog wel kwetsbaar. De medewerkers van Red Panda kunnen nu ook met haar op de speelplaats. Hope komt niet altijd spontaan uit haar hok, maar als ze eenmaal buiten is, gedraagt ze zich erg open en komt toch graag naar de mensen voor wat aandacht, een aai, een lief woordje. Ze went steeds meer aan andere mensen als Roxana. Helaas is ze wel erg bang voor onweer. Verder is Hope een in en in lieve hond.

Update 6 april 2013 : Het gaat heel goed met Hope! Dankzij de liefdevolle bezoekjes van Roxana (Popesti) komt Hope nu zelfs buiten haar hok en geniet ze van het zonnetje. Ze geniet van deze momenten en wil zelfs op haar manier nog even spelen, Hope is duidelijk blij!

Update 10 februari 2013 : Het gaat goed met Hope, ze laat zich nu door bekenden aaien. Wanneer het stil is komt Hope uit haar nachthok om buiten te kijken.

Update 2 januari 2013 : Hope is overgeplaatst van het overvolle en grote asiel Popesti naar het kleinere asiel van Red Panda. Hope was aan het vereenzamen. Ze verbleef dag en nacht in een oude auto op het terrein van het asiel en wilde geen contact meer met de mensen. In het asiel Red Panda is er de mogelijkheid om Hope wat extra aandacht te geven en haar te socialiseren, want Hope verdient deze kans. Wij hopen dit lieve meisje weer spoedig op de adoptielijst te kunnen zetten.

6 maart 2011 : Hope is gevonden op een parkeerplaats waar veel straathonden zich verzamelen. Zij had geen broertjes of zusjes en geen moeder. Hope is erg bang voor mensen en zij zoekt daarom iemand die ervaring heeft met de opvoeding van een bange hond. Er zal hard gewerkt moeten worden om haar te socialiseren, toch verdient ook zij een kans.

Hope verblijft in het asiel van Popesti.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 augustus 2010

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video