banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 10 september 2009
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 31
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 20 januari 2018: Mandy geniet enorm als er mensen langs komen bij Romy en Vera. Ze is echt een gezellig hondje, zo jammer dat ze nog steeds niet bij iemand opgevallen is. Mandy is nog steeds volslank, maar wie weet als ze wat meer beweging krijgt in de vorm van een lekkere wandeling, dat zou haar goed doen, samen op stap gaan.

Update 6 september 2015: Mandy is een vriendelijk waggeltje, ze is nog steeds veel te dik. Maar wilt u gezelligheid in huis halen, dan moet u bij Mandy zijn, ze vindt alles en iedereen top.

Update 18 oktober 2014: Mandy, nog steeds bij Romy en Vera, en laat zich het eten heerlijk smaken, ze is veel te dik. Ze is een rustige hond. Buiten wordt Mandy wakker, daar jaagt ze graag op muizen.

Update 24 januari 2013 : Mandy zit nog steeds in de opvang, terwijl het een prachthondje is met een bijzonder karaktertje. Wat zou ze een eigen baasje trots maken!

20 september 2013 : Mandy is een lekker mopje. Ze heeft een glanzend vachtje en is erg lief. Mandy betekent 'de liefde waard', en dat is dit mopje zeker. Ze is een schatje voor mensen en heeft geen moeite met andere honden. Mandy kan al een beetje aan de riem lopen.

Mandy is een smulpaapje, ze houdt van lekker eten. Ze is een gezellig klein hondje dat lekker knus bij je op de bank komt liggen. Dit mopje heeft een baasje nodig. Nu wordt ze even opgevangen in een Roemeens gezin.

Heeft u een plekje vrij voor Mandy?

Details

Geboortedatum (geschat)
10 september 2009

Video

Video