banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 21 januari 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 55
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 6 september 2015: Tonny zal moeten wennen in Nederland, hij is nog nooit buiten de tuin van Romy en Vera geweest, moet dus nog van alles leren. Met veel tijd, liefde en geduld en een dosis ervaring hopen we dat Tonny een baas voor het leven zal krijgen.

Update 28-09-2013: Tonny is flink gegroeid. Hij heeft de potentie een hele mooie hond te worden. Even een heerlijke badbeurt en een kammetje erdoorheen halen, moet u eens opletten hoe mooi hij wordt.

Tonny heeft baasjes nodig die veel geduld met hem hebben. Aan Romi en Vera is hij gewend en absoluut niet bang voor. Maar voor vreemden deinst hij wel terug. Bij Romi en Vera zitten heel veel honden, ze kunnen ze niet allemaal socialiseren. Dus het is van belang dat een hond als Tonny snel een eigen mandje krijgt.

Intake 21-04-2013: Deze schattebout zit in de opvang bij het Romeense gastgezin van Romi en Vera. Daar leert hij veel en wordt lekker geknuffeld door zijn gastvrouw. Dat komt goed uit want Tonny is dol op knuffels! Tonny is door hen van straat gehaald en is al een goede huispup geworden. Dit lieve sociale hondje wacht bij Romi en Vera op fijne baasjes voor wie hij naar Nederland mag komen. Voor vreemden is Tonny een beetje terughoudend.

Dit puppy zal een grote jongen worden. Wie wordt de beste maatjes met hem? Tonny is er klaar voor!

Details

Geboortedatum (geschat)
21 januari 2013

Video

Video

Video