banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 18 september 2006
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (geschat in cm): 27
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 06-12-2015: Piki is soms een knorrig knaapje, net een oude knorrige man. Dit uit zich naar mensen, waarvan hij het niet leuk vindt, dat ze hem oppakken. Hij zal tijd nodig hebben om aan nieuwe mensen te wennen, want hij moet mensen eerst vertrouwen en niet gedwongen worden om iets te moeten doen. Piki heeft een baasje nodig, dat hem accepteert, zoals hij is en hem de tijd geeft om te wennen aan zijn nieuwe situatie. Krijgt hij dit baasje, dan kunnen we garanderen, dat Piki een heel vriendelijk en liefdevol mannetje is, dat van knuffelen houdt. Piki kan soms een beetje bazig uit de bocht vliegen, naar zowel teefjes, als reutjes. Hij zit in een kennel met grote en kleine honden en dat gaat prima, als ze maar naar hem luisteren. Piki voelt zich als een prinsje op de erwt.
Bij Red Panda denken ze, dat Piki last krijgt van zijn botten omdat hij dag en nacht buiten zit en Piki toch wel een wat oudere man is. Hij heeft een warm mandje nodig. Wie geeft hem dat?

Update 2 februari 2015: Piki is gecastreerd en waarschijnlijk hierdoor veel rustiger geworden. Hij is ook milder tegenover de andere hondjes geworden.
Deze stoere jongen heet Piki. Hij is klein, maar zeker niet bang. Hij houdt van mensen en gaat daar goed mee om. Ook met andere honden gaat hij goed om, maar als ze hem lastig vallen en hij is daar niet van gediend, dan staat hij zeker zijn mannetje. Piki is dan ook een mannetje, dat weet wat hij wil. Hij kan ietwat eigenwijs zijn.
Dit mooie al iets oudere reutje zou zo graag nog een flink aantal jaren doorbrengen in een warm huis met lekkere zachte banken en lieve baasjes.
Wie geeft hem die kans?

Details

Geboortedatum (geschat)
18 september 2006

Video