banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 07 augustus 2007
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017


Informatie

Intake 15-06-2015: Optimus is gered uit het gemeente asiel in Mihailesti door Dana en Claudia. Ze denken dat Optimus ooit een baasje gehad heeft, omdat hij zo "welopgevoed" is. Hij loopt netjes aan de lijn, als er "zit of blijf" gezegd worden, dan reageert hij daarop. Hij is erg slim, vrij rustig (Optimus was de rustigste hond die ze oud het gemeente asiel haalden.)

Optimus lijkt er niks aan overgehouden te hebben om in het gemeente asiel gezeten te hebben. Optimus is een "what you see is what you get' hond. Een gelukkige en vrolijke hond. Met een geweldige persoonlijkheid en houding.

Optimus houdt van knuffels, van mensen, hij is speels, houdt van mensen en kinderen. Hij is sociaal met andere honden. Hoe hij met katten is, is nog niet bekend. Maar we willen geen risico nemen, dus liever een baasje zonder katten voor Optimus.

Optimus heeft hele gesprekken met paarden en koeien. Hij woont momenteel in een kennel, maar het is een actieve hond dat nu niet zijn beweging krijgt dat hij nodig heeft.

Optimus zijn wens is een liefdevol thuis waar hij als volwaardig gezinslid wordt beschouwd.

Details

Geboortedatum (geschat)
07 augustus 2007

Video