banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 06 maart 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 03-05-2016: Motzata doet het goed of liever gezegd beter dan de vorige keer dat we haar gezien hebben. Ze was dit keer heerlijk spontaan.

Update 01-04-2016: Wat een plaatje is Motzata en wat is ze nieuwsgierig naar eigenlijk alles. Ze verblijft nu in het pension met haar vrienden. Haar staartje zwierde non-stop tijdens het ontdekken waar al die commotie en die lekker geurtjes vandaan kwam. Motzata was nog wel verlegen naar het team, maar ze leek wel enthousiast en zag in het spelletje "zoek-het-snoepje" wel een uitdaging.

Update 30-01-2016: Het DAN team is wezen kijken bij deze honden. De mevrouw waar ze bij leeft, is opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze er slecht aan toe is. We maakten ons zorgen over de honden, die daar verblijven. Motzata werd bijna niet herkend. Haar witte bef was helemaal zwart van vuiligheid, maar ze was het wel degelijk.

Tijdens het bezoek kwam Motzata het team telkens opzoeken en van dichtbij snuffelen. Het lukte het team eerst niet om haar te aaien, maar naarmate ze er langer waren en Motzata er zeker van was, dat er geen kwaad in de zin was, liet ze zich toch even onder haar kinnetje kriebelen. Het baasje, dat Motzata gaat adopteren, krijgt zeker een lot uit de loterij. Voorwaarde is wel, dat het baasje ervaring heeft met honden en tijd en geduld heeft om Motzata te laten wennen.

Motzata werd naar de dierenarts gebracht en is daarna naar het pension gebracht, waar meerdere DAN honden verblijven. Motzata is nu tenminste veilig.

Intake 06-09-2015: Motzata heeft geen kwaad in zich, ze is bang en dat is niet verwonderlijk. Ze is over een muur gegooid, zat in een plastic zak. Angstige momenten heeft ze dus al zat meegemaakt. Ze leeft nu bij een mevrouw, die veel te veel honden heeft. De winter komt eraan, er is geen elektriciteit, overal vochtig en koud. Het bezoek van Bianca en Linda aan Motzata vond ze vreselijk spannend. Wat zou het fijn zijn als dit mooie meisje een plekje zou krijgen voor de winter. Motzata wordt alleen bij ervaren mensen geplaatst en niet bij kinderen. Bij mensen, die voor haar willen gaan, haar de kans willen geven op een warm thuis.

Wilt u Motzata op Schiphol verwelkomen?

Details

Geboortedatum (geschat)
06 maart 2013

Video

Video