banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 07 februari 2012
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :06-10-2020
Datum geadopteerd :12 april 2021

Informatie

Update 06-10-2020:  Lucy kent niks anders dan de kennel waar ze nu in verblijft. Als een 3 maanden oud pupje kwam ze daar terecht. Gered uit de ps van Boekarest.

Ze was in het verleden erg verlegen, maar ze is nu knuffelig en vriendelijk naar mensen en honden. Maar na zoveel jaar achter tralies, heeft ze mensen nodig met een flinke dosis geduld die haar kunnen leren wat een normaal leven inhoudt en hoe het leven buiten de kennels eruit ziet. Lucy raakt overprikkelt van harde geluiden;  van de straat, auto's, drukke stadsleven ed. Mogelijk zou het voor Lucy beter zijn als ze in een (stil) dorp zou komen te wonen. Wie gaat zich ontfermen over dit gevoelige meisje met haar o zo schattig koppie?

Update 26-09-2019: Lucy is een blije hond, ze wist niet bij wie ze als eerste een knuffel moest komen halen. Lucy zit al lang in dit pension. Het zal voor haar echt wennen zijn als ze de kans krijgt naar Nederland te komen, maar met liefde en geduld zal Lucy een dankbare hond worden.

Intake 03-05-2016: Mooie meid Lucy is nog erg verlegen en had lang tijd nodig om te ontdooien. Ze kent Dana Constantin wel en bij haar komt ze de nodige knuffels halen als zij Lucy bezoekt. We hebben het vertrouwen dat Lucy zeker zal ontdooien bij mensen die geduld en tijd hebben voor de socialisatie van Lucy en die veel ervaring hebben met honden.

Lucy zal niet bij katten en kinderen geplaatst worden. Een stabiele reu zou wonderen doen.

Details

Geboortedatum (geschat)
07 februari 2012

Video

Video