banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 27 augustus 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 25
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :22-03-2017
Datum geadopteerd :07 maart 2020

Informatie

Update 10-04-2018: Ursu is nu echt een mannetje en is helemaal pup af. Hij ziet er zelfs volwassen uit. Ursu is nog altijd beste vrienden met Bobby. Ursu is heel onzeker naar nieuwe mensen. Hij heeft veel tijd nodig om te wennen. Maar als dit eenmaal gebeurd is, dan is hij uw meest trouwe en loyale vriend. 

Ursu is zoals vele kleine hondjes een echt blaffertje als hij zich onzeker voelt. Dit doet hij om zichzelf te beschermen. "Ik blaf, dan blijf je wel uit mijn buurt". Maar als de andere hond niet onder de indruk is en ze elkaar leuk vinden, dan is Ursu prima. 

Wie valt er op dit uitdagende, kattenliefhebbend klein loyaal lief monstertje? 

Update 10-02-2018: Ursu en beste vriend Bobby verblijven nog altijd in de tuin bij Yvonne Paun. Bij Yvonne is Ursu een geweldige hond. Ursu houdt van lange wandelingen, dit krijgt hij bijna niet. Na zijn castratie is Ursu een stuk onzekerder geworden richting mensen, als hij aan de lijn loopt. Ursu is een hele lieve kleine ziel. Hij is waaks, hij blaft tegen alle mensen die de tuin inkomen. Het duurt ongeveer 1 á 2 maanden eer Ursu een nieuw persoon accepteert. Maar heeft hij diegene eenmaal geaccepteert dat is het een heerlijk pukkeltje met een groot hart. Ursu heeft ook een tijdje voor kittens gezorgd toen deze geboren waren. 

We plaatsen Ursu alleen bij ervaren en geduldige mensen. Hij wordt niet bij kleine kinderen geplaatst en ook niet in een drukke omgeving. 

Update 21-09-2016: Vandaag is de herfst begonnen en heeft kleine Ursu alle vier de seizoenen zien komen en gaan in Roemenië. Nog altijd geen baasje dat bij hem past en waar hij bij past.

Yvonne is zo af en toe met Ursu op stap. Zo ook naar het strand, dit vind Ursu geweldig. Hij vermaakt zich ontzettend daar met andere honden en kinderen. Ursu vindt het wel een beetje eng als kinderen het spelletje "ik ga je pakken" spelen.

Ursu is een enthousiast mannetje, hij houdt van spelen en ook met katten lijkt het geen probleem. Yvonne heeft pasgeleden een hond uit het dodingsstation gehaald en het moment dat Ursu deze hond ontmoette begonnen ze al te spelen. Wat een feestje is Ursu toch. Wie haalt Ursu uit Roemenië voordat de winter begint?

Update 09-05-2016: Yvonne is bezig met het socialiseren van kleine Ursu. Hij heeft geleerd om aan de lijn te lopen, is het geen knapperd?

Ursu is een beetje onder de indruk van kinderen die erg druk en impulsief zijn. Bij kleine kinderen plaatsen is dan ook voor Ursu geen optie.

Ursu is een vrolijk mannetje en maakt zijn vrolijke bui bekend door te blaffen naar andere honden om ze tot spelen uit te nodigen. Ursu is een actief jong mannetje, dat ook zo zijn kalme momenten heeft en netjes op één plekje in het park blijft als mensen bij elkaar zitten.

Update 01-04-2016: Bianca en Monique hebben heel kort Ursu bezocht. Wat een heerlijk prutteltje is het toch. Hij vond de twee dames toch best wel beetje spannend, maar Yvonne vertelde dat Ursu prima is met vreemde mensen, alleen kijkt hij even de kat uit de boom. Voor Ursu zou het beter zijn als hij wat meer mensen zou zien, nu is hij nog jong en flexibel. Een beetje socialisatie zou goed voor hem zijn.

Intake 27-02-2016: Dit kleine hummeltje is Ursu. Ursu werd op een nacht bij een gemeente asiel gevonden door de oppas van de opvanghonden van Yvonne Paun (als Yvonne voor het werk het land uit moet.). Ursu verblijft nu bij Yvonne Paun in een bijhuis, waar ook Bobby verblijft. Met z'n tweëen maken Ursu en Bobby er het beste van.

Ursu is een vriendelijk mannetje. Hij is nog erg jong en moet nog veel leren. Ursu is goed in de omgang met andere honden en katten. Ook met mensen is hij geweldig. Eigelijk is Ursu een heerlijk jong hondje.

Bij wie mag Ursu in de leer?

Details

Geboortedatum (geschat)
27 augustus 2015

Video

Video

Video