banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 mei 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 40
Schofthoogte
Toegevoegd :17-01-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 20-01-2019: Helaas is bij Jolie een tumor ontdekt. Deze is verwijderd, maar wees uit dat deze kwaadaardig was. We weten niet wat dit voor de toekomst betekend, want Jolie ondervindt nog geen symptomen. Er wordt gezocht naar een ondersteuning van natuurlijke supplementen. 

We zoeken een baasje voor Jolie, die zich hiervan bewust is, maar zich er niet door laat afschrikken. We weten niet wat het leven Jolie gaat brengen, hopelijk nog een mooi leventje. 

Update 12-01-2019: Jolie en zoon Jamie  zijn een erg leuk, lief en vrolijk stel. Ze zijn onafscheidelijk. Helaas hebben we doorgekregen dat Jolie ziek is, ze heeft kanker, er zal verder nagevraagd worden of ze met medicijnen behandeld kan worden.

Samen zitten ze al 5 jaar samen in de shelter en kunnen ze eigenlijk niet meer zonder elkaar. Het zou hartverscheurend zijn als de één wordt geadopteerd en de ander achter zou moeten blijven. Afzonderlijk van elkaar adopteren kan wel, maar dan moet de ander ook wel meekomen naar Nederland en niet achterblijven, mogelijk in de opvang. Joli een Jamie zijn  leuk stel enthousiaste hondjes die willen spelen en genieten. Ze zijn aanhankelijk en ook mensgericht. Hondjes die met hun uittraling en enthousiasme zeker een lach op je gezicht zullen toveren.

Update 24-10-2016: Daar zit je dan nog steeds. Als meisje in dat koude Roemenië. Dan heb je het dodingsstation overleefd, samen met je pupje. Heb je een particuliere opvang in Roemenië overleefd, terwijl je helemaal onder de vlooien zat. En nu zit je al twee jaar te wachten totdat er iemand voor je valt. Heeft u Jolie's mooie reebruine ogen al gezien? Die smeken om een baasje, die smeken om gezien te worden.

Heeft u Jolie al op waarde geschat? Helpt u mee dat dit meisje gezien word?

Update 26-07-2016: Geweldig nieuws! Jolie is op hartworm getest en ze heeft het niet. Nu staat er bijna niks in de weg om de reis naar Nederland te maken. Behalve dat ene baasje. Als u uw ogen toeknijpt, dan lijkt Jolie een beetje op een grote Jack Russel. En Nederland is gek op Jack Russels. Dus zal Nederland zeker gek zijn op een wat grotere JR mix met kromme pootjes.

Update 05-09-2015: Bent u op zoek naar een lief hondje dat zeer dankbaar is, dan is Jolie de vrouw voor u. Een lief moppie dat graag een eigen mandje wil krijgen.

Update 21-04-2015: Jolie en zoon Jamie werden gezien in het gemeente asiel van Calarasi. DAN wilde hen er graag uit hebben, maar we hadden toen geen plek om ze te plaatsen. Een mevrouw die veel honden opneemt haalde ze uit het gemeente asiel en ving ze op. Moeder en zoon Jamie zijn op 20 april in het adoptiecentrum van Red Panda aangekomen. Beide zijn aangekomen onder de teken en vlooien. Dus Alexandra van Red Panda heeft de twee meteen behandeld.

Jolie is een heel leuk hondje. Erg sociaal en lief. Ze is de sociaalste van het stel.

Jolie heeft een lang lichaam en ze heeft een tikkeltje overgewicht. Ook maakt Alexandra zich zorgen om de buik van Jolie, dat is nogal opgezet. Daar wordt naar gekeken.

Jolie en zoon zullen aankomend weekend in de speelweide met andere honden kennismaken. Ze verblijven nu eerst in een aparte kennel zodat ze even kunnen bijkomen van de verhuizing.

Intake 7 oktober 2014: Wat een leuk hondje om te zien is Jolie. Ze kijkt vrolijk de wereld in. Jolie is samen met haar pup Jamie gevonden. Jolie is een erg lieve moeder voor haar zoon. Jolie is erg vriendelijk en gaat goed om met mensen. Ook kinderen vindt ze erg leuk. Ze is gezellig en aanhankelijk. Katten zijn voor Jolie geen probleem.

Wie haalt gezellige Jolie in huis voor de kou in Roemenië losbarst? Want dat is voor hondjes zo klein als Jamie en Jolie geen pretje.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 mei 2012

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video