banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 19 mei 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 36
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :21-03-2017


Informatie

Update 15-02-2018: Helaas moeten wij een nieuw baasje voor Ben zoeken. Dit is wat het huidige baasje over Ben vertelt:  het huidige baasje denkt dat Ben het meeste plezier heeft wanneer hij met vriendjes van zijn eigen formaat kan ravotten. Hij is super enthousiast, wel redelijk waaks in huis. Los is hij prima met alle honden al pruttelt hij soms wel wat naar ze. Aan de lijn blijft hij zich wel snel druk maken naar alles wat beweegt en dan laat hij van zich horen. Het is een allemansvriendje die graag speelt, veel aandacht vraagt en het liefst bij jou in de buurt wil zijn.

Update 21-05-2017: Ben is een echt vriendje, waar je bent is Ben ook, wil graag samen zijn met je. Zijn oogje gaat prima, er gaan dagen voorbij dat het oogje heel geen verzorging nodig heeft, maar hij laat goed toe, als het schoongemaakt moet worden en af en toe een druppeltje kunsttraantje. Ben luistert buiten ook prima en houdt je goed in de gaten. Met een klein versnaperingetje is hij goed af te leiden wanneer hij onzekere situaties moet inschatten. Ben is duidelijk de wereld, die hij nog niet kende, te ontdekken. Een koe, een grasmaaimachine, een schaap, een zwaan, noem maar op, vindt hij de eerste keer spannend, als hij het eenmaal kent, gaat het prima. Ben gaat graag met de auto mee, , is even onrustig, wordt dan rustiger en gaat liggen. Ben kan prima bij katten geplaatst worden, als ook bij kinderen en andere hondjes. Hij is gek op knuffels en speelt daar graag mee. Deze jongeman slaapt nog steeds in de bench, maar zou ook prima buiten de bench kunnen slapen, hij heeft nog nooit wat kapot gemaakt. Ben was het mannetje aan de riem, nu is hij een stuk rustiger. Ben kan prima loslopen, luistert goed, gaat altijd kennismaken mat andere hondjes, soms wat dominant, maar heeft nog nooit met een ander hondje gevochten. Laat de andere onbekende hond weten dat deze niet van zijn dominante gedrag gediend is, dan druipt Ben snel. In winkels waar honden zijn toegestaan, geniet Ben van alles om zich heen. Dus zoekt u een vriendje/maatje waarmee u samen veel kunt ondernemen, dan heeft u aan Ben een toppertje.

 

Update 5 februari 2017 : Ben is een leuk ventje, hij gedraagt zich soms als een echt mannetje. Tijdens het autorijden piept hij omdat hij het spannend vind, hier zal mee geoefend worden. Ben heeft veel beweging nodig, lekkere lange wandelingen, als hij los loopt geeft hij dan ook geen enkel probleem met andere hondjes. Mensen loopt hij vriendelijk op af en begroet deze. Ben is opgrgroeid met katten en kinderen, hij kan geplaatst worden bij wat oudere kinderen die graag met hem spelen. Ben heeft consequente baasjes nodig, die hem duidelijkheden bieden, dan is hij een tophondje.

Update 20-01-2017: Ben gaat nog steeds beter. Zijn oogje doet het goed, wel dagelijks schoonmaken, soms druppelen. Ben is een supermaatje en gaat nu ook nog eens luisteren, als hij los loopt en hij wordt geroepen komt hij, laat zich prima aanlijnen en wacht (als je het zegt) nu ook bij het oversteken. Op de trimtafel gedraagt Ben zich ook keurig, hij heeft een beetje een poedelvachtje, ideaal dus voor mensen met een hondenallergie. Zoekt u een gezellig maatje om samen fijne wandelingen te maken, samen thuis te zijn, dan is Ben een toppertje!

Update 9-01-2017: Gaat goed met Ben, geniet van zijn nieuwe leventje, speelt veel, vindt wandelen heerlijk. Buiten is hij een mannetje, als hij eenmaal kennis heeft gemaakt met een ander hondje is het goed. Los in een grote roedel honden gaat prima,. In de auto gaat ook al beter, hij piept even, gaat dan lekker liggen (op de voorstoel). Ben is verzot op eten, lust werkelijk alles.

Update 17-12-2016: Ben is op 10 december in Nederland aangekomen. Hij doet het goed met de twee andere hondjes van het opvanggezin. Het is een erg lief en aanhankelijk hondje naar zijn baasjes, ligt graag naast je op de bank met z'n koppie op je schoot. Ben is gewend geweest om samen van alles te eten en wil wel eens piepen om zijn zin te krijgen, hier wordt aan gewerkt. Ben speelt graag met de bal of met een knuffel. Wandelen vindt hij heerlijk en loopt prima mee aan de riem. Ben wil wel het stoere mannetje buiten zijn en moet soms kort gehouden worden en toegesproken dat hij zich niet zo dominant hoeft te gedragen. Het linker oogje maakt te weinig oogvocht aan, waardoor zijn oogje regelmatig schoongemaakt moet worden, tevens heeft Ben oogdruppels die hij dagelijk krijgt, volgens de dierenarts is het goed mogelijk dat het oogje het zelf weer gaat oppakken. Dit mooie mannetje slaapt beneden in een bench, dit vindt hij niet fijn, piept even wat, maar gaat dan braaf slapen, rest van de nacht hoor je hem niet. Autorijden vindt hij nog wat spannend, daar wordt ook veel mee geoefend. Ben is echt een mensenmaatje.

Intake 10-10-2016: Ben is vijf jaar lang het dierbare bezit geweest van een liefhebbende familie. Maar deze familie werd dakloos en moesten in verband met werk in Engeland gaan wonen. En Ben kon niet mee. Dus sinds gisteren verblijft Ben bij Neli in het asiel. Het baasje verliet Ben in tranen. Neli heeft Ben en zijn familie beloofd dat Ben in Nederland geadopteerd gaat worden en nog lang en gelukkig gaat leven.

Ben is een klein grappig mannetje. Hij is vriendelijk naar mensen. Hij heeft bij katten gewoond.

Wie zorgt ervoor dat Neli haar belofte kan nakomen en geeft Ben een thuis?

Details

Geboortedatum (geschat)
19 mei 2011

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video