banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 03 juni 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :21-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Intake 11-02-2017: Annais is een schitterende eyecatcher voor elke baas. Ze is hoogstwaarschijnlijk een Salukimixje en dat laat ze ook zien als ze rent.

Annais verblijft in het huis van Claudia Dumitru en haar vriend die hondentrainer is. Annais is zindelijk, loopt perfect aan de lijn, is goed in loslopen en terugkomen, is sociaal met honden en katten. Ook is Annais een vriendelijke dame en houdt ze van mensen die bekend voor haar zijn. In het verleden was ze wat onzeker naar nieuwe mensen, maar nu accepteert Annais iedereen. Uiteraard wel met een een zekere voorzichtigheid. Als men haar negeert dan komt ze vanzelf naar ze toe om een knuffel te halen.

Annais heeft een baasje nodig dat actief met haar bezig zal zijn en die verder gaat met het opbouwen van de zelfvertrouwen van haar, vooral in nieuwe onbekende situaties. Annais is namelijk een gevoelig meisje dat snel de emoties van de baas spiegelt. Als u kalm bent, is Annais ook kalm.

Annais is een actieve meid, dat graag wandelingen maakt. Ze is slim en een snelle leerling. Ze is erg aan mensen gehecht. We zoeken voor haar een lief en actief baasje waarbij Annais zeer gelukkig gaat zijn.

Details

Geboortedatum (geschat)
03 juni 2014