banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 08 mei 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :14-11-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 16-01-2020: Ach, die mooie Mel, hij voelt zich echt niet op z'n plek in het drukke pension. Hij ondergaat het dat hij daar moet verblijven, maar oh, wat zou hij het waarederen om een baasje te blijven, weg uit de drukte. Voor Mel zoeken we een stabiele rustige omgeving, een fijn thuis waar Mel zich thuis zal voelen.

Intake 08-11-2019: Mel is een speciale hond die bij een speciaal baasje hoort. Mel is uit de ps gehaald. Dit heeft wel een litteken bij hem achtergelaten. Hij is wat verlegen en afwachtend. Maar hij is heel zachtaardig, heeft een goede inborst en is zo ontzettend vriendelijk. Bruintje beer zou zijn bijnaam moeten zijn.

De staart van Mel is gebroken geweest en moet waarschijnlijk nog geamputeerd worden. Daar gaat voor gezorgd worden voor hij naar Nederland komt. 

Mel is getest met honden, katten en kinderen. Dit zou allemaal prima verlopen zijn, maar toch houden wij altijd een slag om de arm. Dus enige voorzichtigheid is zeker gewenst.

Maar Mel is een hele hele grote lieverd, die nog wat onder de indruk was van die vreemde mensen die hem een massage kwamen geven. Maar later fluisterde hij in ons oor dat hij hier wel aan zou kunnen wennen. 

Bij wie mag deze gentle (medium) giant komen wonen? 

Details

Geboortedatum (geschat)
08 mei 2017

Video

Video