banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 26 augustus 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :03-02-2020
Datum geadopteerd :18 april 2020

Informatie

Update 16-01-2020: Oliver's broer Odie is gereserveerd en daar wacht een baasje op hem. Lieve Oliver heeft nog niemand die hem op zou willen nemen. En hij deed juist zo zijn best om zichzelf te verkopen toen ons team er was. Iemand op zoek naar een leuke pre puber?

Intake 08-11-2019: In het pension in Boekarest maakten we kennis met het dolle duo Oliver en Odie. Wat een leuk stel is dit. Ze zouden zo het circus in kunnen met hun grappen en grollen. Helaas hebben ze mama niet bij hen, maar hebben ze des de meer het geluk dat ze in het pension terecht gekomen zijn in plaats van in de ps. 

Oliver en Odie zijn twee speelse heertjes. Nog heel jong. Oliver is ietsje groter dan Oliver en heeft bruine sokken aan. De twee zijn gek op hun pootverwarming. Oliver is een blije gup, het was dan ook een opgave om de twee heren samen in de armen te houden. De puppiepootjes zaten op een gegeven momenten overal: in oren, in neusgaten. Wat een dolle bol was het met die twee. Het zou zonde zijn om ze daar te laten, daar zijn ze te leuk voor. 

Details

Geboortedatum (geschat)
26 augustus 2019

Video

Video