banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 11 april 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :12-10-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 01-01-2020: Bella's kinderen zijn inmiddels geadopteerd en Bella verblijft nog steeds bij Elena, haar hond Ada en de katten. En Bella is een schat voor allen, zelfs met de kat knuffelen is geen probleem voor haar. 

Bella zal een vriendin zijn voor het juiste baasje, die haar begrijpt. Ze is geen beginnershond, daar heeft ze teveel voor meegemaakt. 

Wie maakt van Bella een vriendin van het leven?

Intake 12-10-2019: Tijdens de sterilisaties, begin september, vonden we een moedertje met haar nestje pups.  Mama Bella en haar spruiten verblijven bij Elena, de dochter van Roxy. 

De pups van Bella zijn flink aan het groeien en met Bella gaat het ook elke dag een stukje beter. Elena omschrijft Bella als een hele lieve, slimme en loyale hond. Het is duidelijk dat dit het eerste nestje van Bella is. Gelukkig hoeft ze geen tweede te krijgen. Ze is alleen wel flink getraumatiseerd en daar wordt door Elena en Roxy hard aan gewerkt. Bella is zeer onderdanig en heeft een baasje nodig die heel erg geduldig is en haar veel liefde zal geven. 

Bella is een pointer of staander mix, een jachthond zouden we denken. Maar Bella heeft die memo gemist. En gelukkig maar, want Belle verblijft momenteel in de woonkamer van Elena, samen met 5 katten en dat gaat alleen vreedzaam. Alleen in het begin heeft Bella naar een kat uitgehaald, maar dit was waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de kat in de buurt kwam van haar pasgeboren pups. 

Bella is een fan van knuffels ontvangen en geven. Bella zal binnenkort gesteriliseerd worden en dan hoeft ze nooit meer een nestje te krijgen. 

Elena denkt dat, met de juiste begeleiding en geduld, Bella een gelukkig hond kan worden. 

 

Details

Geboortedatum (geschat)
11 april 2018

Video

Video