banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 07 oktober 2009
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :01-09-2018
Datum geadopteerd :07 oktober 2009

Informatie

Update 08-12-2018: Femke is naar de trimster geweest ze vondt het spannend maar deed het best goed met wat begeleiding van haar opvangmama. Ze ziet er weer prachtig uit.
Femke is helemaal zindelijk. Ze vindt inmiddels de katten wat leuker en wil er mee spelen. Helaas hebben de katten daar zelf geen oortjes naar.
Dit vrolijke meisje kan bij alles en iedereen geplaatst worden, kinderen vindt ze ook heel leuk. Ze kon het ook erg goed vinden met de kleinzoon van het gastgezin die kwam logeren. 
Nu wacht Femke op een lief baasje die haar een geweldig forever home wil geven.
Het gastgezin en de vakantieoppas waar ze laatst heeft gelogeerd beschijven haar als een ideaal hondje

Update 27-11-2018: Met Femke gaat het uitstekend. Ze is een vrolijk en speels meisje. Volgens het gastgezin is ze wel iets jonger dan wat in haar paspoortje wordt aangegeven. 
Femke is aanhankelijk en geeft kusjes. Ze is klaar om geadopteerd te worden.

Update 24-10-2018: Een perfect hondje! En zo lief! Vanmorgen is ze mee naar de markt geweest met mij en mijn man. We hebben ergens een kopje koffie gedronken en ze is zo blij iemand te zien en ze blijft heel lief zitten naast de stoel. Gisteren voor het eerst een wandeling gemaakt en veel kinderen tegengekomen en ook met die kleine kinderen is ze echt lief en blij.

Ze gaat niet meer in de bench, maar ligt de hele nacht lekker in haar mandje en s'morgens heeft ze nooit iets in de kamer gedaan. Ze heeft nu alleen dat jasje aan,want de wond mag ze niet open likken. Vanmorgen weer goed haar buikje met de cortisonspray ingespoten voor die hele rode huid, maar dat gaat ook beter.

De buren vonden het een schattig hondje toen we hen vanmorgen tegenkwamen.
Ze is al wat dikker en de haartjes groeien weer goed aan behalve onder het jasje. Over 2 weken gaat ze naar de kapper in ieder geval als de wond goed genezen is en de draadjes er zijn uitgehaald, maar het ziet er prachtig uit. 
Dus no problème hier!

Update 20-10-2018: Het gaat goed met Femke. 
Ze is gisteren voor controle naar de dierenarts geweest. Ze had wat aan haar buikje zitten krabben en dat was wat geïrriteerd geraakt. Ze heeft zalf gekregen en een sok i.p.v. de kap ter bescherming. De wond zag er goed uit volgens de dierenarts.  Volgende week gaan de hechtingen er uit.
Femke is blij en levendig en wordt goed verzorgd 

Update 18-10-2018: Femke is gisteren geopereerd en er zijn 3 grote nierstenen verwijderd. Femke is nu aan het revalideren bij een gastgezin. Deze vertelt:

Het gaat goed met Femke. Na haar operatie is ze gelijk bij het gastgezin gebracht.
Ze is vrolijk en levendig. Ze zou volgens haar paspoortje 9 jaar zijn, maar de opvang schat haar iets jonger in onder andere n.a.v. haar doenige en speelse gedrag. Haar tandjes staan wel wat scheef, maar zijn niet zo gesleten.
Femke slaapt, eet en drinkt goed, doet haar behoefte en heeft af en toe haar " gekke 5 minuutjes". Femke krijgt speciaal voer van de DA en ook de kipfilet laat ze zich prima smaken.
Ze krijgt alle ruimte en tijd om te herstellen en bij te komen tot ze klaar is voor een eigen baasje.
De poezen in huis vindt ze niet echt heel erg leuk. De huishond is oké, als hij maar van haar eten en speeltje afblijft. Ze gaat zich nog ontwikkelen de komende tijd dus dat kan straks weer anders zijn.

Update 16-10-2018: Helaas is Femke's adoptie niet gelukt. Ze wordt herplaatst naar een gastgezin en meer info volgt snel. 

Update 26-09-2018: Neli heeft Femke meegenomen naar haar asiel, en wat ziet ze eruit, overal vervilt en klitten, morgen zal Neli haar verlossen van haar vreselijke vachtje.

Intake 07-07-2018: Bent u op zoek naar een klein hondje, waar geen haar op zijn lijf op zijn plek zit, een grote krullenbol is, geen tand rechtstaat en eruit ziet als een regelrechte zwerver met een gouden hart. Dan is Femke zeker uw match made in heaven. 

Femke moest het, tijdens ons bezoek, vooral met haar karakter doen. En ze heeft ons niet teleurgesteld. Wat een heerlijk enthousiast meisje is Femke. Er is een baasje die haar geweldig zal vinden.

Mocht u Femke willen adopteren, dan kijkt u op Schiphol onze Linda lief aan en vraag u of zij Femke wil knippen, dat zal ze nog leuk vinden ook. 

Deze hond (6331) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
07 oktober 2009

Video

Video