banner3

Geplaatst op 20-02-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 09 augustus 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 44
Schofthoogte
Toegevoegd :20-02-2019
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Intake 20-02-2019: Vincent is op zoek naar een ander baasje. Dit vertelt zijn huidige baasje over Vincent: 

Vincent is een slim hondje uit 2013. Hij is erg lief, alleen is hij geen allemansvriend. Het duurt een tijdje voor hij nieuwe mensen vertrouwt. Maar als hij je eenmaal vertrouwt, heb je een vriend voor het leven aan hem.
 
Het is een pittig hondje met een rugzakje. Hij is erg alert, waaks, heel enthousiast en erg leergierig! Hij vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren en daarna beloond te worden met een lekker snoepje.
 
Hij heeft hier een eigen plekje in huis waar hij zich altijd terug kan trekken. Hier blijft hij ook als hij alleen thuis is of als er bezoek is dat hij niet leuk vindt. Het is voor hem een rustig, vertrouwde plek zonder prikkels. Hij kan heel goed een aantal uren alleen thuis zijn. Als ik dan weer thuis kom krijgt hij altijd iets lekkers.
 
Met andere honden gaat het meestal goed, maar niet altijd. Aan de riem heeft hij soms de neiging te "snappen" naar honden die hij niet leuk vindt. Dit kan ik voor zijn door hem af te leiden. Kinderen op straat die rennen of druk zijn vindt hij niet leuk. Om Vincent bij kleine kinderen en katten te plaatsen is niet verstandig.
 
Vincent heeft duidelijk leiding nodig. Maar wel op een positieve manier. Afleiding helpt hem het meest.
 
Hij kan heel goed aan de riem naast de fiets rennen. Dat vindt hij heerlijk, zo kan hij zijn energie kwijt.
Thuis ligt hij meestal lekker te slapen en is hij heel rustig als hij zich op z'n gemak voelt. Hij kan ook heel goed uitslapen.
 
Bij de huidige oppas, die helaas moet stoppen, is Vincent de afgelopen 5 jaar met veel plezier geweest. Daar kan hij de hele dag buiten rennen en speelt hij heel leuk met de honden die daar zijn. Die kent hij goed en daar klikt het goed mee.
 
We zoeken een lief en geduldig baasje voor Vincent. Die Vincent neemt zoals hij is en bij wie hij kan en mag zijn met al zijn nukken en gekkigheden. 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/gAxzRT-Qoww
Geboortedatum (geschat)
09 augustus 2013
Schofthoogte (geschat)
44

Video

Video