banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 09 augustus 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 44
Schofthoogte
Toegevoegd :27-03-2014
Datum geadopteerd :09 augustus 2013

Informatie

Intake 20-02-2019: Vincent is op zoek naar een ander baasje. Dit vertelt zijn huidige baasje over Vincent: 

Vincent is een slim hondje uit 2013. Hij is erg lief, alleen is hij geen allemansvriend. Het duurt een tijdje voor hij nieuwe mensen vertrouwt. Maar als hij je eenmaal vertrouwt, heb je een vriend voor het leven aan hem.
Het is een pittig hondje met een rugzakje. Hij is erg alert, waaks, heel enthousiast en erg leergierig! Hij vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren en daarna beloond te worden met een lekker snoepje.
Hij heeft hier een eigen plekje in huis waar hij zich altijd terug kan trekken. Hier blijft hij ook als hij alleen thuis is of als er bezoek is dat hij niet leuk vindt. Het is voor hem een rustig, vertrouwde plek zonder prikkels. Hij kan heel goed een aantal uren alleen thuis zijn. Als ik dan weer thuis kom krijgt hij altijd iets lekkers.
Met andere honden gaat het meestal goed, maar niet altijd. Aan de riem heeft hij soms de neiging te "snappen" naar honden die hij niet leuk vindt. Dit kan ik voor zijn door hem af te leiden. Kinderen op straat die rennen of druk zijn vindt hij niet leuk. Om Vincent bij kleine kinderen en katten te plaatsen is niet verstandig.
Vincent heeft duidelijk leiding nodig. Maar wel op een positieve manier. Afleiding helpt hem het meest.
Hij kan heel goed aan de riem naast de fiets rennen. Dat vindt hij heerlijk, zo kan hij zijn energie kwijt.
Thuis ligt hij meestal lekker te slapen en is hij heel rustig als hij zich op z'n gemak voelt. Hij kan ook heel goed uitslapen.
Bij de huidige oppas, die helaas moet stoppen, is Vincent de afgelopen 5 jaar met veel plezier geweest. Daar kan hij de hele dag buiten rennen en speelt hij heel leuk met de honden die daar zijn. Die kent hij goed en daar klikt het goed mee.
 
We zoeken een lief en geduldig baasje voor Vincent. Die Vincent neemt zoals hij is en bij wie hij kan en mag zijn met al zijn nukken en gekkigheden. 
 
Update 27 januari 2014 : Vincent is een pup die het leven met open vizier tegemoet treedt. Hij kan met iedere hond goed opschieten. Als Vincent netjes op tijd wordt uitgelaten (nu 4 keer per dag) is hij volledig zindelijk. Deze heerlijke pup is een bench gewend, zoekt deze regelmatig op om een dutje te doen. Het kussen van de honden van het gastgezin vindt hij ook heerlijk.

Vincent is dapper, stapt zelf op nieuwe situaties af en soms trekt hij zich nog wat op aan de andere honden van het gastgezin. Als dit mooie ventje alleen wordt uitgelaten, is hij wat voorzichtiger, niet vreemd voor zijn leeftijd. Vincent zal zeer waarschijnlijk tot een middenmaat hondje uitgroeien. Als u voor dit mannetje gaat, krijgt u er een geweldig lieve hond voor.

Update 23-12-2013: Vincent is vandaag naar Nederland gekomen en zit in de opvang.

Update 23-11-2013: Vincent moet een beetje loskomen maar dan gaat hij er ook voor. Hij kan geweldig spelen met zijn nestgenootjes en mensen vindt hij prima. De foto's doen Vincent geen recht, hij is een prachtig en vrolijk puppy!

Intake 05-11-2013: Vincent is met z'n broertje en zusjes achtergelaten op een bedrijventerrein, vlakbij een weg. Carmen voert om de dag een aantal honden in deze buurt en zag de kleintjes. Het was zondag en de dag erna zou deze weg weer druk zijn. Aangezien één van deze pups al aangereden was en een pootje gebroken heeft, heeft Carmen besloten de pups mee te nemen in haar auto naar het asiel.

Vincent is een keurig kereltje, hij kijkt hier een beetje vies, waarschijnlijk omdat iemand iets achter zijn rug heeft neergelegd. Vincent dagdroomt van een veilig onbezorgd leventje buiten het asiel, bij een eigen baasje.

Kunt u Vincent zo'n mooi leventje bieden?

Details

Geboortedatum (geschat)
09 augustus 2013

Video

Video