banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 23 november 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :14-12-2018
Datum geadopteerd :23 november 2015

Informatie

Update 30-03-2019: Dit is wat het gastgezin over Branza vertelt: 

Brenza is een zachtaardige vriendelijke hond. Wil graag aandacht en geknuffeld worden. Op schoot vindt zij helemaal geweldig. Brenza kan goed omgaan met andere honden, even alleen zijn is geen probleem bij Brenza. Dit mooie meisje is zindelijk en zal netjes aan de lijn meelopen als zij de tijd krijgt om aan haar nieuwe omgeving te wennen. In de auto vindt Brenza nog niet leuk, dit is waarschijnlijk nieuw voor haar. Is niet bang in het verkeer, maar moet nog wel wennen aan teveel geluiden tegelijk. 
Zij probeert zoveel mogelijk geuren op te nemen op voor haar onbekende gebieden en is dus wel ontspannen.
Brenza is een rustige gemakkelijke hond die niet geschikt is voor actieve hondentrainingen/ behendigheidstrajecten.

Update 22-02-2019: Brenza is in Nederland aangekomen, en mag bij een gastgezin wachten op zijn forever home. Een update volgt spoedig.

Intake 09-12-2018: Wat Brenza overkomen is, kunnen we alleen maar naar raden. Ons bezoek aan haar kenneltje vond ze maar niks. Het is toch wat als een hondje een kennel van 1x1,5 meter verkiest boven mensen en genegenheid.

U zult misschien denken, is Brenza niet te angstig om geadopteerd te worden? Dat is het dilemma waar we tegenaan liepen in de ps. Brenza was wel heftig ontdaan door alle commotie en probeerde ons team uit de weg te gaan, maar ze was niet te angstig om haar neus te gebruiken en een beetje op verkenningsjacht te gaan. We hebben geen tikkeltje agressie gezien.

Dus ons antwoord: voor de juiste zeer ervaren baas, die kiest voor een angstige hond met een onbekend verleden, is Brenza op haar plek. We gaan ervanuit dat ze heel veel tijd nodig zal hebben na haar adoptie. Dus een tuin is wel een pré. Brenza zal niet door onervaren mensen geadopteerd worden en ook niet bij kleine kinderen of in een drukke omgeving. Een stabiele hond naast Brenza zou wel eens heel handig kunnen zijn. We denken dat, als ze de tijd krijgt om op haar tempo op te bloeien, dat ze een geweldige hond wordt. We hebben dit velen keren gezien. Wie geeft Brenza die kans?

 Deze hond (chipnummer 642094500068427) verblijft in een gemeenteasiel Mihailesti in kennel 37. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
23 november 2015

Video