banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 23 november 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-11-2018
Datum geadopteerd :06 mei 2019

Informatie

Update 22-03-2019: Emmy is een lieve, aardige, speelse hond die goed met andere honden om kan gaan. Ze kan zich alleen vermaken met vele speeltjes. Dit bescheiden meisje blaft nauwelijks.

Update 01-03-2019: Emmy is een lieve, vrolijke, blije en speelse hond. Ze kan goed met andere honden overweg. Emmy is nog maar kort in de opvang en moet nog wat wennen aan de nieuwe omstandigheden, maar het gaat haar goed af. In het weiland loopt zij al mee aan de lijn. Emmy vindt aandacht leuk maar kan ook wel alleen zijn. Blaft niet.

Update 22-02-2019: Emmy is in Nederland aangekomen, en mag bij een gastgezin wachten op haar forever home. Een update volgt spoedig.

Update 05-02-2019: Emmy is door Neli eind december uit de PS gehaald. Hier mag ze wachten tot een baasje uit Nederland zich aandient.

Intake 24-11-2018: Bibberbil Emmy vond ons team niet leuk. Ineens moet je op een dakje gaan staan: zo niet leuk. Dan krijg je zo'n groot zwart ding op je toeter en komen er allemaal lichtjes uit: zo niet cool! Emmy dacht "als ik nou heel zachtjes loop, dan merken ze me niet op". Maar gelukkig zag die meneer dat Emmy het niet leuk vond, en werd op de grond gezet. En zoef... daar ging Emmy het hokje in. 

Emmy is (nog) geen grote held. Ze zal met veel geduld begeleid moeten worden. Maar we denken dat Emmy veel meer is dan die bibberende trilbil dat we zagen. Ze is een klein hondje in een grote enge wereld. Waar ze snel uit moet. Wie prikt er door de facade van deze angsthaas heen en ziet daar een heerlijke hond verstopt zitten?

Emmy wordt uiteraard niet bij kleine kinderen en bij onervaren mensen geplaatst. Ook niet in een drukke omgeving. Dat lijkt ons niet verstandig. 

Deze hond (6620) verblijft in gemeenteasiel Calarasi. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
23 november 2017

Video

Video