banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 04 mei 2011
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :17-01-2019
Datum geadopteerd :04 mei 2011

Informatie

Update 23-02-2019: Ruby is op 22 februari in Nederland aangekomen en mag bij een gastgezin wachten op zijn forever home. Dit is wat het gastgezin vertelt over Ruby.Ruby is lekker aan het bijkomen en is de omgeving aan het verkennnen.
In het gastgezin zijn wat oudere kleine hondjes aanwezig en dat gaat prima.
Dit mannetje voelt zich het meest thuis in een rustige omgeving bij iemand die hem genoeg aandacht kan geven. Hij kan prima samen met een rustig en ook wat ouder hondje. De katten in het gastgezin daar heeft hij geen problemen mee.
Ruby heeft al keurig zijn behoefte buiten gedaan. Hij is aanhankelijk en is graag in de buurt van de mensen. Een lief en rustig hondje dat een eigen gouden mandje verdiend.

Update 12-01-2019:Ruby is een klein hondje dat veel tijd doorbrengt in zijn hok. Ruby vindt namelijk de drukke grote honden in zijn kennel niet zo fijn. In zijn hok voelt hij zich veilig. Ruby is een mensgericht hondje en laat zich heel graag aanhalen. Een schat van een hondje.Ruby zou graag een rustig thuis willen.

Update 03-08-2018:Ruby is een lief en rustig hondje met en prachtige rode kleur. Ruby bekeek alles en iedereen van uit zijn eigen plekje in het zonnetje. Heel relaxed hondje en misschien ietsje verlegen.

Update 06-07-2018: Ruby is voorzichtig geworden, heel voorzichtig. Neli kon hem wel pakken, en dat vond hij ook wel prima, maar vreemden ontwijkt Ruby.

Intake 21-06-2018: Dit rode mannetje is in mei door Neli gevonden op de straten van Calarasi. Een beetje beduusd liep hij daar rond. Hij kreeg de mooie naam Ruby, als de robijnkleur. En het staat hem prachtig.

Ruby is een rustig seniortje. Je hoort hem weinig. Hij kan het goed vinden met andere honden en hij vindt mensen ook prima. Op gezinnen met kleine kinderen na, zal hij in vele gezinnen goed passen.

Details

Geboortedatum (geschat)
04 mei 2011

Video

Video

Video

Video