banner3

Geplaatst op 16-12-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 24 september 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 43
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-12-2018
Telefoon: +31 (0) 184-417840


Informatie

Update 09-12-2018: Waarom ziet nu niemand hoe ontzettend leuk Anuska is? Ze is zo'n vrolijke, spontane noot en gaat iemand heel erg blij en gelukkig maken. Maar dan moet diegene Anuska wel opmerken. Hallo Baasje, hier ben ik!!!

Update 23-11-2018: Anuska is nog steeds even vrolijk, vindt bezoek gezellig en de aandacht die ze ervan krijgt. Wel moet ze altijd eerst even wennen.

Update 22-03-2015: Anuska is een erg lieve, aanhankelijk en leuke hond voor mensen die ze kent. Leert ze nieuwe mensen kennen dan kijkt ze flink de-kat-uit-de-boom. Maar dat mag ook.

Update 10-08-2013: Neli kan lezen en schrijven met Anuska. Naar Bianca en Ton was ze wat verlegen. Dit betekent dat ze een beetje de kat-uit-de-boom kijkt en wat voorzichtig is. Maar als ze iemand eenmaal goed kent, dan is ze 's werelds beste vriendin.

Anuska is namelijk nooit verder gekomen dan het asiel. Dus als zij geadopteerd wordt, is de wereld, buiten het asiel, best een drukke en enge plek, daar ze aan zal moeten wennen. Dus baasjes met geduld en ervaring is wel een must. Maar wat zal ze, als ze eenmaal gewend is, een leukert zijn voor mens en dier. Want Anuska is namelijk een zeer lief honneponnetje.

Nederland is fan van honden als Anuska. Velen lookalikes zijn in het verleden geadopteerd. Dit wensen we ook voor Anuska. Ze zou er goed in een rijtjeshuis passen met een heerlijke tuin. Wie komt haar van Schiphol halen?

Update 20 april 2013 : Deze blonde prinses is een prima hondje, beetje verlegen nog, maar ze weet haar staartje ook goed te gebruiken. Ze geniet van aandacht, zou dat graag wat meer krijgen, in het asiel is daar te weinig tijd voor.

8 februari 2013 : Kleine Anuska zit lekker in het stro. Veilig in het asiel van Neli in Calarasi. Anuska werd door hondenvangers in het gemeenteasiel gestopt, en dat is een erg nare plek. Ze werd gered door een dierenarts, samen met haar zusje Alba.

Anuska en Alba waren allebei een poosje ziek maar dankzij de dierenarts zijn ze er helemaal bovenop gekomen. Anuska is een dotje, een roosje in de knop. Ze heeft haar nare avontuur achter zich en hoopt op een mooie toekomst.

Wie wil dit roosje koesteren en brengt haar helemaal tot bloei?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=RSasXAqj2UM
Geboortedatum (geschat)
24 september 2012
Schofthoogte (geschat)
43

Video

Video

Video

Video

Video

Video