banner3

Geplaatst op 28-08-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 11 juli 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-08-2019
Telefoon:


Informatie

Update 29-08-2019: Deze vrolijke noot zit al vijf jaar bij Neli in het asiel, het wordt tijd dat er een baasje voor hem opstaat. Wat zal Thomas opkijken als hij een zacht mandje ziet staan, lekker eten krijgt, gezellig gaat wandelen met een baasje.

Update 01-04-2016: Thomas is bezocht en we vinden hem een hele leuke hond. Hij kan soms een tikkeltje dominant zijn naar andere honden, maar met een correcte begeleiding moet dit goed te doen zijn. Thomas houdt van mensen en wacht geduldig op zijn baasje.

Update 18 juli 2015: Thomas is een schatje, wel erg onder de indruk als hij aandacht krijgt, gaat snel op zijn rug liggen als hij aandacht krijgt.

Intake 22-03-2015: Bianca, Thomas (Bianca's zoon) en Ton reden in de auto op de snelweg in Roemeniƫ. Ineens vroeg Thomas Ton te stoppen en om te draaien. Thomas zag iets moois langs de weg lopen. Het bleek dit zwarte jongetje te zijn.

Er lag een hoop troep waar Thomas de hond slaapt. Ook lag er bij deze slaapplaats nog een hond, alleen deze was al overleden. Toen de drie mensen bij de hond aankwamen begon hij te kwispelen en was hij helemaal niet bang. Ton kon hem zonder problemen vangen. Ze doopten dit zwervertje tot Thomas, omdat Bianca's zoon hem gezien had.

Thomas heeft een half oor en het andere oor waar een stuk vanaf is. Of dit gekomen is door andere honden of door mensen is aangericht, dat weten we niet.

Thomas werd meegenomen naar het asiel van Neli, daar was hij best een beetje van onder de indruk. Dit is ook te zien aan de foto's en filmpje. Maar Thomas is een leuk, sociaal hondje dat wacht op een lief baasje.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=3wJfE9kfUtQ
Geboortedatum (geschat)
11 juli 2014
Schofthoogte (geschat)
42

Video

Video

Video

Video

Video

Video