banner3

Geplaatst op 12-07-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 05 mei 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :12-07-2018
Telefoon: +31 6-51440701
Telefoon:

Informatie

Update 08-07-2018: Ernie is bezocht in het pension. Ernie wordt vrijer in bewegen, speelt en rent graag, en heeft zelfs tweemaal een snoepje uit de hand gepakt. 

Update 03-03-2018: Ernie ziet er stoer uit, maar schijn bedriegt, eigenlijk is hij erg verlegen. Zijn interesse en nieuwsgierigheid zijn een pré, bij ervaren mensen zal hij meer dan trouw zijn aan zijn baas. Ernie is samen met zijn grote broer overgebracht naar een pension in Boekarest, hier hebben ze wat meer bewegingsvrijheid en proberen de medewerkers ze wat te socialiseren.

Update 04-03-2017: Ernie is al flink gegroeid en de vacht is niet meer grijs maar mooi blond. Ernie is de kleinere van het duo en heeft een gladdere vacht. Ernie is wel enorm verlegen en heeft echt belang bij een heel zekere en ervaren baas, waarvan Ernie kan leren en opbloeien. Mooi stabiele hond ernaast zou mooi zijn. Ernie is alleen geen ladiesman, hij vindt teven niet leuk. En daardoor wordt hij niet bij teven geplaatst. Ook word hij niet bij kleine kinderen geplaatst.

Update 17-11-2016: Bolletje wol Ernie is nu alweer 48 cm hoog schoon aan de haak en we denken dat hij nog niet is uitgegroeid. Dus baasjes die op zoek zijn naar een heerlijke grote hond, dit is uw kans.

Ernie en broer Bert verblijven in het pension in Boekarest. Maar ze hebben grotere ambities. Ernie hunkert naar een eigen baasje en een warm mandje. Ernie is wat zekerder dan zijn broer Bert. Maar hij heeft wel een ervaren baasje nodig en hij wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Intake 10-07-2016: Ernie werd samen met Bert van de straat gehaald door Bianca en Ton. Die zagen de twee op gevaarlijk gebied scharrelen en wisten dat ze twee dit waarschijnlijk niet gingen overleden. Bert en Ernie zijn waarschijnlijk broers.

Het duo werd eerst naar Carmen in Popesti gebracht, maar ze konden daar niet blijven. Ze werden naar de dierenkliniek in Boekarest gebracht. Daar hebben ze een 4D test gehad. Gelukkig negatief. Ze zijn ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gesteriliseerd. De twee zijn daarna naar overgebracht naar het pension, waar ze nu verblijven en wachten op een baasje.

Ernie is ietsje meer flufferiger van vacht dan "broer" Bert. Hij is nog een hele jonge pup dat nog veel zal moeten leren. We plaatsen Ernie niet bij kleine kinderen.

Wie o wie wilt het baasje van Ernie zijn?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=7Ag8JrUN5Vc
Geboortedatum
05 mei 2016
Schofthoogte
53

Video

Video

Video

Video

Video

Video