banner3

Geplaatst op 12-07-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 05 mei 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 49
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :12-07-2018
Telefoon: +31 6-51440701
Telefoon:

Informatie

Update 03-03-2018: Bert is met zijn broer Ernie overgebracht naar een pension in Boekarest. De twee zaten erg ver buiten Boekarest, waardoor het bezoek aan aan hen te wensen overliet. In het pension waar ze nu verblijven hebben ze ook wat meer beweging en is er wat mogelijkheid tot socialisatie. Bert kan dit goed gebruiken, hij is erg verlegen. Bert is een goede hond, maar het zal veel tijd en liefde vergen om dit mannetje wat vertrouwen te geven. Bert wordt alleen geplaatst bij ervaren mensen en niet bij kinderen.

Update 04-03-2017: Bert is een mooie beer geworden en mooi van kleur. Net als Ernie, wil Bert ook geen dames om zich heen. Ook is Bert wat vrijer dan Ernie in zijn doen en laten. Bert is kleiner dan Ernie en Bert heeft een wit streepje op zijn neus, waarmee hij te onderscheiden is van zijn broer. 

Bert heeft een ervaren baas nodig om hem weer vertrouwen te geven in de mensheid. Hij wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Update 17-11-2016: Bert is een flink stuk de hoogte in geschoten en wat een plaatje is hij. Bert is wel erg onzeker. Het pensionleven doet hem geen goed. Na veel geduld wint zijn nieuwsgierigheid het vaak wel, maar dit zal veel tijd, liefde en een hoop geduld vergen. We zoeken daarom een ervaren baasje voor Bertje, die zich wil inzetten om dit manneke zekerder te maken. Bert wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. We hopen dat er zich een baasje aandiend. Hoe langer hij blijft zitten hoe verder hij zal afglijden. Dat willen we niet.

Intake 10-07-2016: Bert werd samen met Ernie van de straat gehaald door Bianca en Ton. Die zagen de twee op gevaarlijk gebied scharrelen en wisten dat ze twee dit waarschijnlijk niet gingen overleden. Bert en Ernie zijn waarschijnlijk broers.

Het duo werd eerst naar Carmen in Popesti gebracht, maar ze konden daar niet blijven. Ze werden naar de dierenkliniek in Boekarest gebracht. Daar hebben ze een 4D test gehad. Gelukkig negatief. Ze zijn ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gesteriliseerd. De twee zijn daarna naar overgebracht naar het pension, waar ze nu verblijven en wachten op een baasje.

Bert heeft een wat gladder vachtje dan Ernie. Daardoor zijn ze te onderscheiden. Bert moet nog heel veel leren en zal puppiecursus ontzettend waarderen. Bert wordt niet geplaatst bij kleine kinderen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=wz3Yr1Fu8oc
Geboortedatum
05 mei 2016
Schofthoogte
49

Video

Video

Video

Video

Video

Video