banner3

Mogen wij u voorstellen, Paula

Ik ben Paula, 57 jaar, woonachtig in Driebruggen in Zuidholland. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben we jarenlang de zorg gehad voor 6 kinderen.

We zijn enorme dierenliefhebbers en hebben dan ook altijd vele opvangdieren gehad. Ik ben met allerlei dieren opgegroeid en zolang ik leef (asiel) honden om mij heen gehad. Zo hebben we momenteel 10 gedumpte kipjes, 6 tweede- kans konijnen in grote verblijven, 2 minivarkens Guus en Bram, 2 katten uit de opvang, en natuurlijk onze 2 adoptiehonden van DAN, Roos en Eefje! Moeder en dochter, een heerlijk stel.

Ik ken mijzelf niet anders dan dat ik als jong meisje het besef al had van de afhankelijkheid van dieren, hun enorme kwetsbaarheid en hun basisrecht dat er goed voor hen gezorgd moest worden. Ik gooide de emmertjes vol vissen van de vissers die bij onze sloot viste al om in de sloot en rende dan hard door het hekje naar huis. Blij dat ik deze visjes bevrijd had uit hun benarde positie. Ook nu ,vele jaren later, spring ik nog vaak in de bres voor gedumpte kippen, hanen, konijnen en natuurlijk honden! Mijn grote passie. Hun enorme aanpassingsvermogen ,onvoorwaardelijkheid, liefde en verdraagzaamheid t.o.v. de mens : het ontroert steeds weer en steeds meer. Wat een voorbeeld geven zij ons steeds opnieuw.

Ik heb besloten mij vooral te richten op datgene wat bij mij past : mij vol passie en met hart en ziel inzetten voor honden en dieren in het algemeen: vanuit diepe liefde en respect voor hen. Ik volg momenteel als hobby dan ook een hondenopleiding tot Kynologisch instructeur in Barneveld. Ik spreek wellicht een aantal van u, die het mooie besluit hebben genomen één of meerdere hondjes via DAN te adopteren of reeds hebben geadopteerd. Ik kijk er naar uit! Voelt U zich vooral ook uitgenodigd contact met mij te leggen als u daar behoefte aan heeft. Daar is nazorg voor! 

Hartelijke groet, 

Paula