banner3

Mogen wij u voorstellen, Beppy en Vincent

Sinds december 2018 zijn wij officieel vrijwilliger in het “nazorgteam” van DAN en het is tijd om onszelf voor te stellen. 

Mijn naam is Beppy Peeters, getrouwd met Vincent Peeters, we wonen in Zoetermeer. Van kleins af aan zijn we gek met dieren en vanaf het moment dat we op ons zelf gingen wonen kwam dan ook direct onze eerste eigen hond !! 

In de loop van de jaren hebben we onszelf verdiept in het gedrag van de viervoeters en ervaring opgedaan in het trainen van (probleem) honden. 

Na ruim 30 jaar een roedel met Oud-Duitse herders te hebben gehad kwam in 2010 het opvangwerk op ons pad. Het is zó mooi om te zien hoe de asielhonden, zodra ze bij ons binnenkomen, langzaam ontdooien en ze dan te begeleiden tot een zelfstandige stabiele huishond waar iedere adoptant een plezier aan beleefd. 

Naast jaren van honden opvangen hebben wij ook, voor diverse stichtingen, adoptanten met hun nieuwe viervoeter begeleid als er problemen ontstonden. De kennis die wij in meer dan 35 jaar hebben opgedaan willen we graag delen met anderen. 

BetBinLI1   

   Op dit moment hebben we zelf 3 buitenlandse asiel hondjes, moeder/dochter Betty en Barbinhas van inmiddels bijna 14 en 12 jaar

   uit Portugal en Roemeense Lira van alweer 6 jaartjes jong. 

   

   Wij hopen nog lang deel te kunnen uitmaken van deze geweldige organisatie met zoveel lieve vrijwilligers.