banner3

27-10-2011

Hallo, hier het verhaal van Chopper(voorheen Leu)

Na het overlijden van onze hond Tommy zijn we op zoek gegaan naar een ander maatje, wij vonden Chopper in september 2009 op Marktplaats. We vielen gelijk voor dat lieve koppie. Hij had wel een plasprobleem. Als hij bang, zenuwachtig of enthousiast was, liet hij zijn plasje lopen. Nu ben ik erg positief ingesteld en zag dit niet als een groot probleem. Wij zijn gaan kijken en het klikte meteen. De kinderen vonden hem geweldig. We hebben Chopper gelijk meegenomen naar huis.

In de kennismaking had ik iets opgevangen dat hij uit Roemenie kwam, en ben dus gaan zoeken en hij bleek bij Dogs Adoptions Nederland vandaan te komen. Ik heb contact met hen opgenomen en ze waren erg blij om te weten waar Chopper nu was. Het is zeker dat dit niet de normale procedure is, om nieuwe bazen te zoeken via Marktplaats. Maar Chopper heeft een goed thuis gekregen in ons gezin. Hij was erg mager, maar 14 kilo. De eerste weken kwam hij 3 kilo aan. Ook plaste hij als je boos deed of als er iemand op bezoek kwam. Dit was met 3 maanden helemaal over. Hij is nu goed op gewicht en is een hond met zelfvertrouwen, lief, speels en waaks. Hij gaat mee op vakantie en blijft bij de caravan, hij luistert erg goed. Wij zijn dus de tweede eigenaren van Chopper en hij is bij ons echt prima terecht gekomen!

We zouden het leuk vinden om contact of een ontmoeting te hebben met broer Ton en zus Pusa van Chopper. Chopper is 1 van 4 puppies, maar ik kon alleen deze 2 vinden.

Groeten van Familie Kamphuis uit Apeldoorn