banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 29 mei 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :14-06-2023
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 29-07-2022 : Poppy is een rustig hondje, wat de hele boel wat bekijkt en in de gaten houdt. Poppy zou prima passen bij een rustig baasje, waar ze zich helemaal aan kan binden. In een gezin met kinderen zou ze zich niet op haar gemak voelen.

Intake 02-06-2022: Poppy heeft voordat ze bij Neli terecht kwam wat Houdini-acties uitgevoerd. Gevonden in het park, naar het Public Shelter gebracht - geadopteerd door een man, maar voor ze het wist was ze alweer ontsnapt uit de tuin van de nieuwe baas. (Goed om te weten voor toekomstige baasjes: het kan zijn dat Poppy een 'escape artist' is - of de tuin was gewoon slecht omheind.)
Een kleine hond met een halsband om: ze trok bekijks, maar was niet te vangen - behalve, weer, door de hondenvangers van het Public Shelter. Daar vond Neli's hulpkracht Gabi haar, en haalde haar naar Neli's asiel. Poppy is nog voorzichtig, maar ze zal snel wennen.

Het zou prachtig zijn als ze hier in Nederland een fijne baas vond, iemand waarmee ze zo'n vertrouwen opbouwt dat ze niet de behoefte voelt om te ontsnappen. Maar tot die band er is, en dan nog even langer: iemand die haar mogelijke neigingen en ontsnap-skills serieus neemt en zorgt dat ze veilig blijft.

(Dit geldt overigens voor iedere hond die naar Nederland komt: we weten nooit van tevoren wie er kan ontsnappen, dus vragen we alle adoptanten ervan uit te gaan dat dat hun hond is.)
 
Valt u op dit muisje?

Details

Geboortedatum (geschat)
29 mei 2018

Video