banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 14 maart 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 27
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :17-09-2019
Datum geadopteerd :19 januari 2020

Informatie

Update 19-11-2019: Ying is een schattig klein meisje maar wel erg onzeker. Ze vondt het moeilijk om gescheiden te worden van haar mama en nestgenootje en moest erg wennen zonder hun steun.
Ying verblijft in een gastgezin en voelt zich wel veilig bij haar opvang mama. Ze loopt veel achter haar aan in huis. Ook wil ze wel aangehaald worden en bij haar en de dochter des huizes lekker op schoot liggen.
Vreemde mensen vindt ze erg spannend en als de kleinkinderen op visite komen draait het staartje wel overuren maar ze blijft op afstand. Als ze naar haar toe komen gaat ze weg.
De andere aanwezige honden in het gastgezin daar zoekt ze geen contact mee. Katten buiten heeft ze niet veel interesse voor. De kittens in de stal vindt ze wel leuk en interessant en het blinde katje dat in huis woont heeft ze geen probleem mee.
Ying vindt het fijn om een open bench te hebben met een deken er over en een dik kussen er in waar ze lekker in kan gaan liggen als dingen haar te spannend worden. Ze heeft een knuffeltje die altijd in de bench ligt waar ze af en toe mee speelt. Ook wil ze soms met een balletje spelen.
Aanlijnen en wandelen was voor haar in het begin erg moeilijk, maar ze maakt stapjes in de goede richting al gaat het nog niet eenvoudig. Ze is wel zindelijk.
Ying is erg op eten gericht en eet uit een  anti-schrokbak. Ze heeft geen baknijd.
Voor dit lieve meisje zoeken wij een baasje met veel begrip en veel geduld. Iemand die niets van haar vraagt en de tijd voor haar heeft. Een baasje voor haar alleen zonder kinderen en zonder andere huisdieren zou fijn zijn. Evt. een rustige kat is mogelijk.
Dieren die buiten rondom het huis zijn is geen probleem. Paarden, kippen, konijnen en schapen is ze gewend.
Ying is gebaat bij een rustig huishouden en een rustige omgeving zonder veel prikkels/geluiden.
Een plek met veel verkeer en drukte is niet geschikt. Een huis met een veilig omheinde tuin is belangrijk voor haar.
Wie wil dit speciale meiske een liefdevol en warm thuis geven? Haar met rust verder begeleiden in haar stapjes zonder hoge verwachtingen te hebben. 
Dan zou jij wel eens het geschikte baasje voor Ying kunnen zijn. Ze heeft een eigen plekje nodig waar ze geliefd is en zichzelf mag zijn. Waar ze veel in en rondom het huis kan zijn en niet perse de (enge) buitenwereld voortdurend in moet.

Update 17-09-2019: Helaas zoeken we een ander baasje voor dit guitige pupje. Meer informatie volgt snel. Ze moet even acclimatiseren bij haar gastgezin. 

Intake 25-06-2019: In mei 2019 popte er ineens een post op de Facebook van Neli over een moeder en haar twee pups. 

Dit mooie, maar verdrietige drietal waren achtergelaten aan de voordeur van het asiel van Nel. Neli bedankte degene die hen voor haar asiel hadden geplaatst en dat ze ze niet uit elkaar hadden gehaald. 

Moedertje werd Blanche genoemd en de spruiten Ying en Yang. Het zijn beiden twee meiden en ze lijken wel wat op elkaar. Ying is wat grijzer en heeft een mooi maskertje. 

Ying moet alles nog leren, zoals haar scherpe puppytandjes in alles zetten wat niet mag, zoals een echte pup betaamd. 

Details

Geboortedatum (geschat)
14 maart 2019

Video

Video