banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 26 april 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 57
Schofthoogte
Toegevoegd :16-03-2020
Datum geadopteerd :23 april 2020

Informatie

Update 17-03-2020: Helaas komt Jazz terug van adoptie en zal hij herplaatst moeten worden. Het huidige baasje vertelt dit over Jazz:

Dit fotomodel genaamd Jazz is niet alleen mooi maar ook een echte goedzak. 

Jazz kwam in augustus 2019 van uit een Roemeens asiel naar Nederland. We vermoeden dat hij in het land van herkomst veel contact heeft gehad met mensen. Jazz is namelijk absoluut niet terughoudend naar mensen. In tegendeel, hij is een echte allemansvriend en geniet van aandacht.

Op Jazz is werkelijk niets aan te merken. Hij is de perfecte combinatie van een lieve, speelse en relaxte hond. Hij is sociaal en vriendelijk naar andere honden.
Jazz is ook heel mensgericht en lief voor kinderen. Hij komt bij iedereen kwispelen voor een aai over zijn bol.

Als je met Jazz gaat wandelen heb je geen omkijken. Hij loopt keurig mee en kan, nadat hij gewend is, ook los, op bepaalde stukken, waar het veilig is. Jazz luistert goed en blijft bij je in de buurt.
Met ballen spelen doet hij niet zoveel. Hij houdt meer van touwtrekken en lekker rondrennen.

Thuis is Jazz een knuffelkont en houdt van dutjes.  Blaffen doet hij vrijwel nooit.
Jazz heeft een mooie vacht die af en toe geborsteld moet worden. Hij is mooi op gewicht, maar is wel dol op eten. Hier moet wel op gelet worden.

Wil je een leuke en lieve hond zonder veel gedoe dan is Jazz jou perfecte hondenmaatje.
Hij is een leuke persoonlijkheid. Het ligt dan ook écht niet aan Jazz dat hij herplaats moet worden. (Tot haar grote spijt kan het huidige baasje door omstandigheden niet meer voor de hond zorgen.)

Wij zoeken voor deze kanjer een leuk en gezellig thuis. Eventueel een gezin met (niet te jonge) kinderen is mogelijk. Een andere stabiele, niet dominante, hond ( bij voorkeur een teefje) van eigen formaat zou leuk zijn,  maar is niet noodzakelijk. Wel belangrijk is dat het baasje voldoende tijd heeft voor de hond.

Jazz is een gouden hondje dat een gouden mandje verdiend!

Intake 14-06-2019: Het baasje dat Jazz gaat adopteren, gaat een hele gelukkige zijn. Dat weten we nu al. 

Wat een charmeur was Jazz toen we hem bezochten in het dodingsstation. Hij is zeer mensgericht en doet alles voor een snackje. Hij is ook heel slim en wist meteen waar hij wezen moest voor al dat lekkers. Jazz is een hond die voor zijn baas zal stofzuigen als Sinterklaas en zijn pieten langs gekomen zijn. Geloof ons, u vindt niks meer op de vloer. Hopelijk zich hij niet zo lang in het asiel. 

Jazz heeft een baasje nodig die hem dingen wilt leren en er met hem opuit wilt gaan, hij zal u zeer gaan verbazen. Hij liet zelfs toe toen Linda hem ging plukken. 

Naast dat hij een prachtverschijning is, is hij een ideale hond. Nu nog het juiste baasje. 

Deze hond (6918) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
26 april 2016

Video

Video

Video

Video