banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 28 november 2018
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 58
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :22-09-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 07-09-2019: Clark is een hele lieve knuffelbeer en geniet nog volop van zijn puppie-tijd. Hij speelt graag met andere honden en met zijn baasjes. Soms gaat dit nog een beetje lomp, maar Clark maakt dit goed door een dikke zoen te geven. Clark vindt het nog erg spannend om te gaan wandelen en dit levert hem soms  nog wat stress op. De geluiden van auto's zijn eng als hij niet in zijn vertrouwde omgeving is. 

Clark vindt het spannend als er bezoek komt. Hij gaat rustig bekijken van een afstand of het bezoek te vertrouwen is voordat hij erbij komt. Geduld is hierbij noodzakelijk.
In huis vindt Clark het prettig om aan de zijde van een vertrouwd persoon te zijn. Als hij je niet ziet kan hij kort een piep laten horen. Dit is meteen over als hij je ziet. 
Bij thuiskomst is Clark enorm blij om de baasjes te zien en springt je het liefst omver van blijdschap. Clark kan goed alleen in huis zijn. In de bench of los kan allebei.
Tijdens het spelen kan Clark eens blaffen, hier is hij zelf altijd erg verbaasd over dat dit uit zijn keel komt.
Clark kan heel goed en netjes aan de lijn lopen, hij trekt niet en blijft langs je lopen. Tijdens spannende situaties wil hij graag tegen je aan komen staan voor bescherming.
Onbekend is hoe hij met kinderen is.
Ondertussen is Clark al goed aangekomen en geniet hij enorm van zijn eten.
Clark zoekt een baasje dat begrip heeft dat hij nog een pup is en dat hij nog het eea moet leren. Het is een gevoelige hond die op de juiste manier begeleid moet worden met geduld en inzicht. Hij is gebaat bij een baasje met ervaring en voldoende tijd.
Clark zou het fijn vinden om in een rustige omgeving te wonen bij een gezin zonder (kleine) kinderen of drukte.
Hij is gebaat bij een lief stabiel hondenmaatje daar trekt hij zich aan op en dat is voor de ontwikkeling van Clark belangrijk.

Update 22-09-2019: Clark is teruggekomen van adoptie. Hij zal eerst even moeten bijkomen bij een gastgezin voordat hij geadopteerd kan worden. De opvang omschrijft Clark als volgt:

Clark is een onzekere hond die nog wat vertrouwen moet krijgen. Het is een lieve, leuke en speelse puppert. Het is een hond die zich optrekt aan andere honden en hij wordt vrolijk in aanwezigheid van de andere honden hier. Buiten moet hij nog wat aanmoediging krijgen om niet bang te hoeven zijn. Clark is zindelijk. Ook daar zijn de andere honden hier weer een goede leermeester in. Hij is wat bang voor nieuwe vreemde mensen, maar als hij je eenmaal vertrouwt, komt er een grote knuffelkous tevoorschijn. Kortom met wat tijd en energie en hulp van stabiele hond(en) komt het helemaal goed en heb je er een enorme leuke zachtaardige hond aan.

Maar heeft u wel al interesse in de adoptie van deze lieve, leuke knuffelkous? Hij is het wachten waard. 

Intake 28-03-2019: Clark (Gable) is zeer waarschijnlijk het broertje van Greta. De twee zijn samen gevonden met nog zeven pups, die aanmerkelijk kleiner bleken. Neli ging een hondje uit de PS halen en vond een doos vlakbij de ingang van de PS met de negen kleintjes erin. Uiteraard heeft Neli ze meegenomen naar haar asiel. Twee pups hebben het niet gered, de overigen zijn nu bijna zo oud dat ze mogen reizen. We hopen op een baasje voor deze zeven pups.  Clark is de meest verlegen pup van het hele spul.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 november 2018