banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 december 2018
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-09-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 19-09-2019: Helaas zoeken we een ander baasje voor Lieve Lucy. Haar baasje vertelt: 

Mijn naam is Lucy(Luna) en ben afgelopen Juli vanuit Roemenië naar Nederland gekomen. Momenteel zit ik in een gezellig gezin met drie meiden en twee katten. Ik vind de katten wel leuk, maar trek mij er verder niet zoveel van aan. Mijn voorkeur gaat uit naar mijn eigen soortgenootjes. 

Ik was al heel snel zindelijk, kan aan de lijn lopen en luister al best goed. Iedereen in het gezin is super lief voor mij en ik word flink verwend, maar kan nog steeds niet helemaal mijn draai vinden. Het is mij toch iets te druk hier, merk ik. Ik zoek daarom een lief ervaren baasje die een rustiger huishouden heeft. Het allerliefst met een stabiele hond, want daar kan ik mij dan aan optrekken en als mijn voorbeeld zien. Een ruime tuin vind ik ook super fijn.

Buiten ben ik soms nog wat onzeker, maar dat gaat steeds een stukje beter. Ik vind het buiten echt heerlijk en ik kan mij dan ook meer ontspannen. Andere honden, die ik zie lopen,  vind ik erg leuk. Auto’s vond ik in het begin ook best eng, maar daar trek ik mij nu niets meer van aan. Van mijn vrouwtje heb ik al geleerd een pootje te geven en als zij vraagt om te zitten doe ik dat ook. Dus ik ben zeker leergierig, denk een beetje met een talenknobbel. Van Roemeens naar Nederlands is natuurlijk even wennen, maar gaat goed. Ik versta de taal nu prima. Zeker als ik iets lekkers krijg natuurlijk. Verder vind iedereen mij superknap en ik mijzelf stiekem ook wel een beetje.  

Met geduld, wat meer rust en iemand die mij verder kan begeleiden gaat het zeker goed komen zegt mijn baasje. Ik zou het fijn vinden om met mijn nieuwe baasje op cursus te gaan om nog het e.e.a.te leren. 

 

Update 26-04-2019: Lucy is een blij ei, ze viert alleen maar feest met haar zusjes in hun nieuwe kennel. Hun leven bestaat op dit moment uit slapen, eten en spelen. Lucy is net als haar zusjes een pup die enthousiast is, nieuwsgierig met een open karakter, een feest om haar om je heen te hebben.

Intake 28-03-2019: Op 4 februari 2019 ging Neli naar het Public Shelter om een hondje op te halen die klaargemaakt moest worden voor de reis naar nederland. Niet ver van de ingang van de PS vond ze 9 achtergelaten puppies. Ze nam ze mee naar haar huis, omdat ze nog maar ongeveer zes weken oud zijn. Twee van de negen pups redden het niet. Één reutje en zes teefjes blijven in leven en worden na een paar weken in Neli's asiel ondergebracht.

Éen van de zes teefjes wordt Lucy (Liu) genoemd, is ze geen beauty

Details

Geboortedatum (geschat)
28 december 2018

Video

Video

Video