banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 13 december 2018
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-12-2019
Datum geadopteerd :16 december 2019

Informatie

Update 22-11-2019: Sissi is een lieve vrolijke dame met een zacht karakter. Door haar nieuwsgierigheid durft ze veel en als ze ergens van schrikt herstelt ze snel.

In de auto vindt zij geen probleem, gaat rustig slapen of kijkt wat om haar heen. Zij kan bij andere honden geplaatst worden. Sissi is sociaal, maar speelt nog niet met de andere honden. Binnen is zij rustig en komt ze bij je liggen. Ze houdt van aandacht en een knuffel. Buiten lopen, op eigen terrein, gaat goed. En vrij in het weiland rondrennen vindt zij geweldig. Op straat moet ze nog aan veel geluiden en verkeer wennen.
Sissi kan alleen zijn. Alleen is ze, bij ons, nooit alleen, er is altijd een soortgenoot bij haar.

Update 21-11-2019: Sissi heeft een klein uitstapje gedaan naar een baasje, maar helaas bleek dit geen juiste match. We zoeken een baasje die dit prachtige gevoelige meisje een laatste mandje  aanbiedt. Meer informatie over Sissi volgt snel.

Update 10-11-2019: Update 10-11-2019; Sissi is 9 november in Nederland aangekomen en mag bij een gastgezin op haar ware baasje wachten. Verdere info volgt snel.

Update 02-08-2019: Sissi is een echt dametje geworden. Een eigen baasje krijgen lijkt maar nie te gebeuren, terwijl ze best een leuk hondje is. Wanneer komt haar redder in nood?

Update 27-04-2019: Sissi heeft echte sterallures, ze weigerde in de camera te kijken, ze hield haar neus in de lucht, als een echte actrice. Verder zit er geen kwaad in dit mooie meisje

Intake 28-03-2019: Maart begon goed voor Neli. Een maandje eerder vond ze al 9 pups bij de ps, waardoor de puppeninvasie in het asiel begon. Een maandje later werden er nog eens drie bij haar asiel gedeponeerd, zonder ouders. Sissi, Millie en Rais zijn ze genoemd. 

Sissi is de donkerste van het stel. Ze lijkt de minst fotogenieke van de drie, want ze keek erg bang de camera in. Sissi is een beetje onzeker nog, hoe ze zich zal ontplooien, blijven we op de voet volgen. Voor nu zoeken we een ervaren baasje, zonder kleine kinderen die met Sissi op avontuur wilt gaan. 

Details

Geboortedatum (geschat)
13 december 2018

Video

Video

Video

Video